uvex add-on: Személyre szabott megoldások a jó közérzet érdekében

Annak érdekében, hogy védő- és munkaruházataink tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek, a uvex add-on alkalmazással az adott ruházatot logókkal és emblémákkal láthatja el, vagy további funkciókkal egészítheti ki.

Ha konkrét termékekre, például logókra és emblémákra vonatkozó információkra van szüksége, a részletes tudnivalókat közvetlenül az egyes termékeknél találja meg.

Emblémák személyre szabott elhelyezése

Céges logó a mellényzseben vagy nagyban a ruházat hátán, esetleg márkanév a kantáros nadrág elülső részén? Céges logóját egyéni igények szerint, az eredetinek megfelelő formában visszük fel. Mintaként kínáljuk a már meglévő emblémák használatát is. A felvitelre különböző eljárások lehetségesek, például hímzés, rátétes megoldás, transzfernyomás, szitanyomás vagy közvetlen felragasztás. Tanácsadóink segítséget nyújtanak a megfelelő eljárás kiválasztásához, minőség-biztosítási rendszerünk pedig garantálja, hogy a kiválasztott logó mérete és kialakítása tökéletesen megfeleljen az adott védőruházatnak.

Kivitelezési lehetőségek:

További védelmi funkciók

Igény szerint további védelmi vagy láthatósági funkciókkal ruházhatjuk fel a kívánt munkanadrágot vagy -kabátot. Többek között térdvédő zsebekkel vagy figyelmeztető csíkokkal egészíthetjük ki azokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az így elkészült munkaruha nem minősített védőruházat.

Védelmi funkciók áttekintése (kattintson a nagyításhoz):

Személyre szabott illeszkedés

A visszahajtás sem okoz gondot, ha például túlságosan hosszúnak bizonyulna a védőruházat egy-egy része. A hosszú nadrág ezzel egy szempillantás alatt bermudanadrág lehet! Az egyedi szegélyrövidítés sem okoz gondot. Hogy alkalmazottai teljes mértékben biztonságban érezhessék magukat!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatban velünk!

Corporate Fashion
UVEX SAFETY Textiles GmbH
Robert-Schuhmann-Str. 33
08236 Ellefeld
Germany

Telephone: 03745 740-0
Fax: 03745 6109

és

Erika Boros
UVEX SAFETY Hungaria Bt.
Terstyánszky u. 23.
2083 Solymár
Hungary

Telephone: +36 26 560093
Fax: +36 26 560092