Made in uvex minőség

Az uvex számára a minőség messze több, mint a jó tulajdonságok összessége. A minőség egy alapvető hozzáállás, amely átszövi a vállalatot, a célokat, a termékeket és a szolgáltatásokat. A „Made in uvex” egy minőségi védjegy – és a mi ígéretünk ügyfeleink, munkatársaink és a bennünket körülvevő világ felé.

Mit jelent a minőség?

A minőség sok mindent foglalhat magában: Ellenálló képesség, hatékonyság, hosszú élettartam, tisztaság, megmunkálás és még sok minden más. A kiváló minőségű termékek számunkra nem becsületbeli ügyet jelentenek, hanem üzleti modellt. A „ Made in uvex minőség”-hez azonban a folyamatok, szociális felelősség és a gazdaságosság minősége is hozzá tartozik.

 

Értéket teremteni

Egy vállalat saját termékeinek minőségét és biztonságát csak akkor képes garantálni, ha készen áll arra, hogy azok fejlesztését és gyártását, és az azzal összefüggő szolgáltatásokat vállalatként teljes egészében a saját kezébe vegye. Az uvex az első fejlesztési vázlatrajztól a formák elkészítésén keresztül egészen a végső minőségellenőrzésig befolyást gyakorol minden termékparaméterre. A teljes értékteremtő láncolathoz való átfogó hozzáférésünk révén termékeink minőségét képes vagyunk a lehető legjobban ellenőrzés alatt tartani.

 

Több minőséget kínálni

A termékminőséget manapság egyoldalúan csak azokhoz a szabványokhoz és előírásokhoz mérik, amelyeket teljesíteni kell azért, hogy az adott szakmában releváns tanúsítványokat meg lehessen szerezni. Az uvex egy lépéssel továbbmegy: termékeinket saját vállalati tesztlaboratóriumainkban már a fejlesztés során is folyamatosan vizsgáljuk. Így gondoskodunk arról, hogy a szabványokat és normákat minden tekintetben kielégítsük – sőt az előírásokat túlszárnyaljuk. Az extra biztonságért.

 

A telephely megerősítése

Vállalatunk 1926-ban alapult A következő években Fürth-ben lévő törzsgyárunkban kezdtük meg egyes védőszemüvegek tervezését, fejlesztését és gyártását. Immár 90 éve hűségesek vagyunk a „Made in uvex” minőségi követelményhez – és emellett mindenekelőtt a technológiai szakértelemre, átfogó szakismeretekre és munkatársaink kimagasló képzésére helyezzük a hangsúlyt, amit Németországban lévő telephelyeinken, Európában és a tengerentúlon végzünk.

 

Erőforrások védelme

327,4 tonna szén-dioxid, 4000 liter gépolaj, 542 megawattóra áram – kivonat az uvex 2014. évi megtakarításainak egyenlegéből. Károsanyag-kibocsátás csökkentése, gyártási és nyersanyag-felhasználás minimalizálása vagy a zajterhelés leszállítása: erőforrásaink gondos kezelése vállalati filozófiánk alapköve. Az így megspórolt költségek révén nagyvonalúan invesztálhatunk székhelyeink további minőségi javításába – és ezzel együtt természetesen termékeink minőségébe is.

 

Függetlenség megőrzése

Immáron harmadik generációs családi vállalkozásként az uvex hosszú távon a vállalati márka stabil fejlesztéséért, valamint az ezzel egybeforrt termékekért és szolgáltatásokért tevékenykedik. Új beruházásainkat kizárólag saját eszközeinkkel valósítjuk meg. Egy ilyen vállalati politikát tartósan csak felelősségteljesen vezetett, pénzügyileg független környezetben lehet megőrizni.

 

Szerszámok optimalizálása

A termékek minősége csak annyira jó, amennyire a gyártáshoz használt nyersanyagok és a szerszámok minősége. Annak érdekében, hogy a legmagasabb igényeknek is eleget tudjunk tenni, szerszámainkat magunk fejlesztjük és hosszú ideje megbízható partnereinkkel együttműködve gyártjuk. Az értékteremtő láncolatban közreműködők ilyen szoros összekapcsolódása abba a helyzetbe hoz bennünket, hogy képesek vagyunk a minőséget teljeskörűen biztosítani.