uvex alkalmazások mobilra

Itt a zsebben elférő uvex: Az ön iPhone és iPad eszközeire készített mobil applikációinkkal a hallásvédő eszközre, korrekciós védőszemüvegekre és egyéb munkavédelemi témákra vonatkozó legfontosabb információk mindig a keze ügyében lesznek.

uvex mérettanácsadó iPhone és iPad készülékekre

Mindenki tudja. Gyártótól függően mindig más cipőméretre van szükségünk. A megfelelő cipő így akár több mérettel eltérhet. Különösen biztonsági lábbelik esetében döntő a megfelelő méret a cipő védelmi funkciójának megtartása érdekében, ezért ezzel az alkalmazással meg tudja határozni saját személyes cipőméretét. 

Az iTunes áruházból most ingyen letölthető!

Német vagy angol nyelven érhető el.

uvex lencseárnyalatok

Próbálja ki az uvex lencseárnyalatait
(iPad-re optimalizálva)

 

 

uvex Dezibel alkalmazás iPhone készülékhez

Az uvex Dezibel alkalmazással mindig és mindenhol megtalálja a megfelelő hallásvédő eszközt. Egyszerűen mérje meg a hangerőt, és az alkalmazás felajánlja Önnek a helyzethez legmegfelelőbb fültokos- vagy füldugós hallásvédőt.

Az iTunes áruházból most ingyen letölthető!

uvex i-3 alkalmazás iPhone készülékhez

Az uvex i-3 védőszemüveg azt ígéri, hogy minden arcformára optimálisan illeszkedik – ergonomikus homloktámaszának, változtatható szárhajlási szögének és további innovatív tulajdonságainak köszönhetően. Ennek a rendkívüli szemüvegnek itt minden további tulajdonságát megismerheti.

Az iTunes áruházból most ingyen letölthető!

Német, angol vagy francia nyelven érhető el.

uvex RX alkalmazás iPadhez

Ez a virtuális tanácsadó segítséget nyújt a dioptriás védőszemüveget viselőknek a megfelelő termék kiválasztásában. Az iPad-alkalmazás többek között azt szemlélteti, milyen hatást fejtenek ki a különböző szűrők és lencsetípusok, vagy hogy új védőszemüvege mennyire áll ellen a fizikai behatásoknak.

Az iTunes áruházból most ingyen letölthető!

Ismerje meg az uvex személyre szabott korrekciós védőszemüvegeinek sokoldalúságát és lehetőségeit.

Hogyan javítják a különböző bevonatok a látási élményt? Milyen lencseanyagot kínál korrekciós védőszemüvegekhez az uvex? Hogyan ellenőrzik a szemüveglencsék stabilitását a lövésteszteken? Hogyan működnek a különböző varifokális szemüvegek? Az uvex RX webes alkalmazás bemutatja a különböző feladatokra készült lencsék egyértelműen eltérő lehetőségeit. Megkönnyíti az igényeinek megfelelő korrekciós védőszemüveg kiválasztását.

Tekintse meg itt az uvex RX webes alkalmazást!

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY