uvex profastrong NF33 vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 60122

  • Grip-szerkezet a káros folyadékok biztonságos kezeléséhez
  • EN 388:2016 (4 1 0 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (A J K L O T) szerint tanúsított
  • Nagyon jó kopásállóság
  • Nagyfokú ellenálló képesség vegyi anyagokkal szemben, élelmiszerkezelése alkalmas

 

uvex profastrong NF33 – a vegyi anyagok mindenkor biztonságosan ellenőrzöttek

A kedvelt uvex profastrong NF33 vegyi anyagok elleni védőkesztyű jó ellenálló képességével tündököl, mindenek előtt sokfajta olaj, zsír és folyadék kezelésekor.

 

Általános jellemzők

  • Finom tapintást biztosító vegyi anyagok elleni védőkesztyű bolyhos pamutból
  • Teljes NBR-bevonat (nitril-kaucsuk), kb. 0,38 mm
  • Szín: zöld
  • A következő méretekben kapható: 7 – 10

 

Védelmi jellemzők

  • EN 388:2016 (4 1 0 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (A J K L O T) szerint tanúsított
  • Kiváló mechanikai kopásállóság
  • Jó tapadás nedves területeken a tenyérfelületen lévő Grip-szerkezettel
  • Jó ellenálló képesség az olajokkal, zsírokkal, savakkal és lúgokkal szemben

 

Kényelmességi jellemzők

  • Jó tapintás és finomérzékelés
  • Jó illeszkedés
  • Nagy rugalmasság

 

Alkalmazási területek

Védőkesztyű bolyhosított pamuttal és NBR-bevonattal, alkalmas vegyi anyagok kezelésére a következő területeken:

  • autóipar
  • Vegyipar
  • Nyomdaipar
  • Laboratóriumok területén
  • Élelmiszeripar

 

Letöltés

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex profastrong NF33 vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
Speciális jellemzők élelmiszerkezelésre alkalmas, Vírusokkal szembeni védelem
terméktípus Vegyi védelem
termékcsalád uvex profastrong
kivitel kb. 33 cm, Grip-szerkezetű tenyérfelület, Szárral
bevonat Nitrilgumi (NBR)
bevonattal ellátott terület Teljes kesztyű
termékrendszer Szerkezet, health care
Norm EN 388:2016, EN 374-1:2016
szabványok EN 388:2016 (4 1 0 1 X), EN ISO 374-1:2016/A típus (A J K L O T)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R2 = vaj, margarin), Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
anyag bolyhos pamut
szín zöld
méret 7, 8, 9, 10
Conditions of the workplace handling chemicals
alkalmazás mindenes, Autóipar, Vegyipar, Nyomdaipar, Élelmiszeripari feldolgozás, Laboratórium
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas
szegmens Festő- és tapétázómunka
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY