

uvex profi ergo ENB20A védőkesztyű
Cikkszám: 60147
- Nagyon jó tapadás nedves és olajos területeken
- Bevonat a tenyéren és a kézhát részein
- EN 388:2016 (2 1 2 1) szerint tanúsított
- Érintőfelületek kezelésére is alkalmas
- Élelmiszerkezelésre alkalmas
uvex profi ergo ENB20A – olajjal is mindent kézben tart
Az uvex profi ergo speciális, vastag NBR-bevonata ellenáll az olajnak és a zsíroknak. Kiváló minőségű pamut-interlock bélése magas viselési kényelemről, kellemes bőrérzékelésről és optimálisan szabályozott klímáról gondoskodik a kesztyűben. Ezenkívül érintőképernyő kezelésére is használható.Általános jellemzők
- Univerzálisan használható pamut-interlock védőkesztyű
- A tenyér és a kézfej háromnegyed része speciális NBR-bevonattal (nitril-kaucsuk) van ellátva
- Érintőképernyő kezelésére használható.
- Szín: fehér, narancssárga
- A következő méretekben kapható: 6 – 11
Védelmi jellemzők
- EN 388:2016 (2 1 2 1) szerint tanúsított
- Nagyon jó tapadás a nedves és olajos területeken
Kényelmességi jellemzők
- Jó tapintás és finomérzékelés
- Ergonomikus illeszkedés
- Nagy rugalmasság
- Nagyon jó viselési kényelem a pamutbélés magas nedvszívó tulajdonságának köszönhetően
- Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
Alkalmazási területek
- szerelés
- Ellenőrzési munkák
- fenntartás, karbantartás
- Könnyű és közepesen nehéz fémmegmunkáláshoz
Letöltés
Termékadatlap
Specifications uvex profi ergo ENB20A védőkesztyű
Attribute | Value |
---|---|
Speciális jellemzők | OEKO-TEX® Standard 100, élelmiszerkezelésre alkalmas, Made in Germany |
terméktípus | Mechanikus védelem |
termékcsalád | uvex profi ergo |
kivitel | Kötött mandzsetta |
bevonat | Nitrilgumi (speciális NBR) |
bevonattal ellátott terület | A kézhát 3/4 része, Tenyér |
Norm | EN 388, EN 407 |
szabványok | EN 388:2016 (2 1 2 1 X) |
élelmiszerkezelésre alkalmas | Igen |
élelmiszerkezelési alkalmasság | Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R1 = olívaolaj) , Zsíros (R2 = vaj, margarin), Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk) |
anyag | pamut interlock |
szín | narancssárga, fehér |
méret | 6, 7, 8, 9, 10, 11 |
Conditions of the workplace | Wet, Nedves/kissé olajos, Oily |
alkalmazás | mindenes, Érintőképernyőn végzett munka, Karbantartás, Ellenőrzési munkák, Fémmunkák, Szerelés |
tanúsítványok | Élelmiszeripari használatra alkalmas, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100 |
Aqueous pH > 4.5 | Acidic pH < 4.5 | Alcoholic | Fatty | Dry (non-fatty) | |
---|---|---|---|---|---|
Examples | Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans | Vinegar, yeast, milk, yoghurt | Wine, spirits, liqueurs | Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) | Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses |
uvex phynomic airlite A ESD |
YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex profi ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex contact ergo | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex phynomic C3 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex pynomic C5 | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex (orange) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex rubiflex S (blue/green) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex profastrong NF 33 |
YES |
YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
uvex u-fit | YES | YES | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex phynomic foam | YES | YES | YES | YES (R5) | YES |
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
uvex unilite thermo | YES | YES | YES | NO | YES |
uvex u-fit strong N2000 | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-fit lite | YES | NO | YES | YES (R3 to R5) | YES |
uvex u-chem 3300 | YES | YES | YES | YES (R2 to R5) | YES |
uvex u-fit ft | YES | YES | YES | YES (R1 to R5) | YES |
Further information, including test principles, is available on request.