uvex rubiflex NB27 védőkesztyű

Cikkszám: 89636

  • Kesztyűszár, kb. 27 cm
  • Teljes felületén bevont
  • EN 388:2016 (3 1 1 1) szerint tanúsított
  • Nagyon jó kopásállóság
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas

uvex rubiflex NB27 – tapintásérzet nehéz alkalmazások esetén is

Kemény alkalmazásokhoz nedves, olajos vagy zsíros munkakörnyezetben: Az uvex rubiflex NB27 igényes feladatoknál is bizonyítja, hogy a védelem és a finomérzékelés tökéletesen kombinálható.

Általános jellemzők

  • Teljes felületű pamut-interlock védőkesztyű mechanikai tevékenységekhez
  • Teljes felületű speciális NBR-bevonat (nitril-kaucsuk)
  • Kesztyűszár hossza: kb. 27 cm
  • Szín: narancssárga
  • A következő méretekben kapható: 7 – 11

Védelmi jellemzők

  • EN 388:2016 (3 1 1 1) szerint tanúsított
  • NBR-bevonat nagyon jó mechanikai kopásállósággal

Kényelmességi jellemzők

  • Jó tapintás és finomérzékelés
  • Ergonomikus illeszkedés
  • Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.

Alkalmazási területek

  • Ellenőrzési munkák
  • fenntartás, karbantartás
  • Karbantartási munkák
  • Könnyű és közepesen nehéz fémmegmunkáláshoz
  • Lakkozási munkák

 

Letöltés

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex rubiflex NB27 védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
terméktípus Mechanikus védelem
termékcsalád uvex rubiflex
kivitel kb. 27 cm, Szárral
bevonat Nitrilgumi (speciális NBR)
bevonattal ellátott terület Teljes kesztyű
szabványok EN 388:2016 (3 1 1 1 X)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R1 = olívaolaj) , Zsíros (R2 = vaj, margarin), Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
anyag pamut interlock
szín narancssárga
méret 7, 8, 9, 10, 11
alkalmazás Nagy igénybevétel, Karbantartás, Ellenőrzési munkák, Lakkozási munkák, Fémmunkák, Karbantartási munkák
Conditions of the workplace Nedves/kissé olajos, Nedves/olajos
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY