uvex u-fit ft kémiai anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 60166

  • robusztus, rugalmas, egyszer használatos védelem
  • az EN ISO 455, 374-1:2016 /B típus (J K P T) szerint tanúsított
  • nagyfokú ellenálló képesség vegyi anyagokkal szemben, élelmiszerkezelése alkalmas

uvex u-fit ft – sokoldalú, egyszer használatos védelem

Az uvex u-fit ft jó mechanikai szilárdságával tűnik ki. Ugyanakkor megbízható védelmet nyújt az olaj és a szennyeződés ellen a könnyű összeszerelési műveletek során.

Általános jellemzők

  • vékony és megbízható, egyszer használatos NBR-kesztyű (0,10 mm)
  • NBR (nitrilkaucsuk), kb. 0,10 mm
  • Szín: kék
  • a következő méretekben kapható: XS – XL

Védelmi jellemzők

  • az EN ISO 455, 374-1:2016 /B típus (J K P T) szerint tanúsított
  • jó fogásbiztonság a kesztyű érdesített felülete révén
  • megbízható fröccsenés elleni védelem vegyi anyagok, például savak, lúgok, szilárd anyagok vagy vizes sóoldatok kezelése során
  • szilikonmentes a benyomástesztnek megfelelően

Kényelmi jellemzők

  • kiváló tapintás és finomérzékelés
  • nagyon jó illeszkedés
  • nagy rugalmasság

Alkalmazási területek

  • Finomszerelés
  • Ellenőrzőmunkák
  • Vegyi anyagok rövid idejű kezelése
  • Fényezés/festés (fröccsenés elleni védelem)
  • Élelmiszer-feldolgozás
  • Óvatos tisztítási munkák
  • Termékvédelem

Letöltések

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex u-fit ft kémiai anyagok elleni védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
terméktípus Vegyi védelem
termékcsalád uvex u-fit
kivitel ca. 24cm, Fingerkuppen geraut
bevonat Nitrilgumi (NBR)
termékrendszer Szerkezet
Norm EN ISO 455, 374-1:2016 /Type B (J K P T)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
anyag bélés nélkül
szín kék
méret XS bis XL
alkalmasság Jó ellenálló képesség a zsírokkal és olajokkal szemben
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex phynomic airlite A ESD
YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit ft YES YES YES YES (R1 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY