Építőipar Biztonság az építkezésen

uvex munkavédelem az építőipari ágazat számára

Jelenleg mintegy 327 000 aktív építőipari vállalkozás működik Németországban. Ezek mintegy 23%-a az építőiparban, 77%-a pedig fejlesztési iparban tevékenykedik. Ezek nagy része kis- és középvállalkozás (kkv-k), de sok nagyvállalat is jelen van köztük.

Mérettől függetlenül minden cégben egy a közös: a munkahelyi balesetek, a foglalkozási megbetegedések és a munkahelyi egészségügyi kockázatok az építőipari alkalmazottak mindennapjainak állandó velejárói. Ezek minimálisra csökkentése a munkavédelmi személyzet, a biztonságtechnikai mérnökök és a vállalkozások mindennapi feladata.

Mi, az uvex pedig támogatjuk Önt ebben!

Munkavédelmi termékrendszer kifejezetten az építőipar számára

Az építőiparra a kihívások sokfélesége a jellemző: Az építkezéseken zajló előkészítő jellegű munkáktól a magas- és mélyépítésen át a szerelési és belsőépítészeti munkákig. Minden projekt kulcsa az egyes ágazatok tökéletes együttműködése – és ezzel együtt csapatainak tökéletesen megválogatott védőfelszerelései.

Az uvex több mint 150 innovatív egyéni védőfelszerelést fejlesztett és választott ki az építőipar számára, amelyek kialakításuknak köszönhetően megfelelnek az iparág sajátos követelményeinek, és munkavállalói megbízható védelmét szolgálják.

uvex munkavédelmi termékek építkezési munkálatokhoz

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban védhesse meg alkalmazottait a munkahelyen, kifejezetten az építőipar számára fejlesztettünk ki az uvex munkavédelmi termékeket. A termékeket az egyes gyártócsoportok kihívásaira szabták, egyes termékek pedig még a BG-Bau pénzügyi támogatásra vonatkozó követelményeinek is megfelelnek. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kiváló minőségű uvex termékekkel védjék alkalmazottaikat, miközben pénzt takarítanak meg.

A munkavédelmi termékek a munkavállalók egészségével kapcsolatos befektetések

A több mint 4000 bejelentett esettel Németországban a bőrrák az első számú foglalkozási megbetegedés. Az UV-sugárzás által okozott betegség ezért az első helyen van, megelőzve a zajok által előidézett halláskárosodást. Azonban egyéb, fizikai hatások által kiváltott betegségek, mint pl. a derék- és gerincfájdalmak, a fertőzéses betegségek és a légúti megbetegedések is egyre gyakoribb jelenségek az építőiparban.

Ezek a fejlemények is azt jelzik, hogy a kiváló minőségű munkavédelmi eszközök rendkívül fontosak az alkalmazottak számára. A megfelelő uvex védőfelszerelések nemcsak a legfőbb funkciót, a védelmet szolgálják, de a megjelenésre, funkcionalitásra és az anyagok hosszú élettartamára vonatkozó elvárásokat is teljesíti. Ennek köszönhetően az alkalmazottak szívesebben is viselik ezeket, ami pozitívan hat egészségükre és motivációjukra is.

Ezért érdemes befektetni a kiváló minőségű uvex munkavédelmi termékekbe

  • Az alkalmazottak szívesebben viselik a biztonság, a megjelenés és a kényelem együttes megléte miatt
  • Szívesebben viselik, ami hozzájárul az alkalmazottak megfelelő egészségéhez
    -> Kevesebb munkahelyi baleset, foglalkozási megbetegedés és munkahelyi egészségügyi kockázat
  • Az alkalmazottak jobb egészsége kevesebb kiesett munkanaphoz vezet

 

Beszéljen meg egy találkozót az uvex építőipari szakértőivel

Érdeklik az uvex építőipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex építőipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A kapcsolatfelvételi űrlaphoz

 

 

A EVE-re és az üzemi munkavédelemre vonatkozó képzés és továbbképzés az uvex academy jóvoltából

Az uvex segítségével folyamatosan naprakészen tarthatja munkavédelmi ismereteit, valamint VDSI és VESI pontokat is szerezhet. Használja ki egyedi szemináriumainkat, vagy szervezzen velünk exkluzív vállalati szemináriumokat – a fürthi központunkban vagy az Ön tartózkodási helyén.

A szemináriumi naptárhoz