uvex i-gonomics: uvex 1 sport – minden ízében sportos és divatos

A sportos dizájn és az átgondolt funkcionalitás találkozása. Az uvex 1 sport biztonsági lábbeli fiatalos és divatos megjelenése megragadja a tekintetet, viselője számára pedig páratlan kényelmet biztosít. Minderről csekély súlya, optimális hőmérsékletet biztosító, csúcstechnológiás anyagai és ergonomikus kialakítású, flexibilis, dupla sűrűségű poliuretánból készült járótalpa gondoskodnak. Az uvex i-gonomics termékrendszer részeként jelentősen növeli a viselő kényelmét a munkavégzés során és még azon is túl.

Sokoldalú kialakítás
A teljesen új fejlesztésű kaptafán alapuló, közel varrásmentes, S1 vagy S3 védelmi osztályú uvex 1 sport biztonsági lábbeli sokoldalú kialakításával is kitűnik. Az ESD-előírásoknak való megfelelőség éppúgy adott, mint az, hogy krómallergiások is viselhetik, mivel a lábbeli szintetikus anyagokból készült. A poliuretán járótalp kopásálló, kiváló csúszásgátlási értékei pedig rendkívül meggyőzőek (SRC jelölés). A fémmentes xenova® lábujjvédő és a fémmentes, áthatolásgátló talpbetét (S3 változat) magas szintű biztonságot garantálnak. Az uvex 1 sport biztonsági lábbelik ráadásul nem tartalmaznak a festék tapadását gátló anyagokat. A 35-40-es méretek női kaptafán készülnek. A cserélhető, kényelmes talpbetét a sarok és a talp elülső részén energiaelnyelő rendszerrel van ellátva. Az uvex 1 sport biztonsági lábbelikhez igény esetén a DGUV 112-191, ill. ÖNORM Z 1259 szabványoknak megfelelő ortopéd kialakítású megoldások is kaphatóak.

uvex i-gonomics – innovatív lábvédelem. Mérhetően kényelmesebb viselet.
Az uvex i-gonomics maximális funkcionalitást és első osztályú kényelmet biztosít: Az innovatív termékrendszer tökéletesen alkalmazkodik az ember fiziognómiájához, kiválóan nyeli el az energiát, könnyű, klímaszabályozása pedig optimális. A biztonsági lábbeliben érezhetően kényelmesebb az állás és a séta – a teljes munkanap alatt. Az uvex 1 sport 4,3-es uvex i-gonomics Relief-indexe kimagasló. Mindez az elenyésző 475 grammos súlyának (S1 SRC, 42-es méret), kiemelkedő rugalmasságának (csekély hajlítási merevségének) és kiváló légáteresztésének köszönhető.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302