uvex profisystem construction

Az építőiparban sokféle kihívással kell szembenézni: a magas- és mélyépítési előkészítő munkáktól egészen az épületgépészetig és belsőépítészetig. Minden projektnél sok múlik az egyes szakmák közötti tökéletes együttműködésen – ugyanúgy, mint a tökéletesen összeállított védőeszközökön. Az uvex safety group első alkalommal a 2017-es A+A vásáron mutatta be a kifejezetten építőipari felhasználásra kidolgozott, átfogó, egyéni védőeszközöket tartalmazó termékrendszerét.

Az uvex több mint 150 olyan innovatív egyéni védőeszközt fejlesztett ki és válogatott össze, amelyek az építőipar különleges igényeit célozzák meg, és megbízható védelmet nyújtanak az építőipari dolgozók számára. Az uvex profisystem construction 12 szakmával optimálisan lefed minden alkalmazási területet.

Az uvex profisystem constructiont a következő szakmák számára fejlesztettük ki:

  • Útépítés
  • Szennyvíz- és csővezeték-építés
  • Vízvezeték- és gázszerelés, légkondicionáló és fűtőrendszer-telepítés
  • Kőművesség, kőfaragás, útburkolás
  • Bontási és szétszerelési munkálatok
  • Híd- és alagútépítés, emeltpályatest-építés
  • Villamos telepítés
  • Beton- épületszobrászati munkák
  • Építőgép-vezetés
  • Padlóburkolás és csempézés
  • Festés és tapétázás
  • Kovácsolási munkák

Szélsőséges zaj? Veszélyes szikrák? Káros anyagokkal szennyezett területek? Az uvex minden alkalmazási területen megfelelő megoldást kínál, és tetőtől talpig professzionális védelmet nyújt a dolgozók számára. Olyan termékek révén, melyeket innovatív technológia, kimagasló minőség és korszerű dizájn jellemez.

 

Néhány példa a termékeinkre:

A biztonságos védősisakok minden építkezés elengedhetetlen kellékei: Az uvex pheos IES sisakhoz egy beépített csiptető segítségével az uvex pheos védőszemüveg közvetlenül csatlakoztatható. Így a szemüveg biztosan ott helyezkedik el, ahol lennie kell – szükség esetén akár a sisakba is feltolható.

Innovatív védőszemüvegek valamennyi építőipari munkához: Az uvex pheos cx2 megbízható védelmet nyújt az építkezés pora ellen, az ergonomikus kialakítású szemvédőnek köszönhetően pedig kényelmes viselni – akár hosszabb ideig is.

Rugalmas védőkesztyűk, melyek biztos fogást nyújtanak a munkatársainak: Az uvex phynomic XG kesztyű úgy illeszkedik a kézre, mintha a „második” bőr lenne, innovatív Xtra-Grip bevonata pedig a rendkívül biztos fogást tesz lehetővé az enyhén olajos munkadarabok kezelése során is.

Megbízható hallásvédő az erőteljes építkezési zajártalmak ellen: Az uvex K4 rendkívül puha párnázású fejpántjának köszönhetően kivételes kényelmet biztosít – a szembetűnő hi-viz dizájn ráadásul javítja a viselő láthatóságát is.

A robusztus biztonsági lábbelikben munkatársai szilárd „alapokon” építhetnek: Az új generációs uvex 2 fémmentes lábujjvédőjével, csekély súlyával és kiváló rugalmasságával kivételesen kényelmes viselet.

Hogy munkatársait minden építkezésen észrevegyék: A kiváló vízállóságú uvex protection active flash Softshell kabátot akkumulátoros fényvezető rendszerrel láttuk el – így növelve a láthatóságot a gyengébb látási viszonyok között is.

A profisystem construction keretében az uvex nemcsak az említett termékeket kínálja, hanem különféle átfogó szolgáltatási és szervizkoncepciókat is. Az alkalmazások helyszíni felmérésén túl olyan automatizált tanácsadó eszközöket is biztosítunk, mint például a védőkesztyűk esetében az uvex Chemical Expert System rendszer. Ezenkívül a védőszemüvegeket, a fejvédelmi és a védőruházati termékeket az uvex egyénre szabja. A képzés és a továbbképzés elősegítése érdekében ügyfélre szabott helyszíni szemináriumokat szervezünk, a Fürthben található uvex academy pedig külön az egyes iparágaknak szóló rendezvényeket is tart.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302