Munkavédelmi lábbelik élelmiszeripari és italgyártási, gyógyszeripari, ápolási, vendéglátóipari és tisztatéri alkalmazásokhoz

Az uvex 1 sport hygiene munkavédelmi lábbelik termékcsaládja egyesíti a sportos kialakítást, az optimális kényelmet és a jól átgondolt funkcionalitást a higiéniai és tisztatéri alkalmazások, az élelmiszeripar, a gyógyszergyártás, az ipari konyhák és a vendéglátóipar számára.

Sportos.

A sportos dizájn és az átgondolt funkcionalitás találkozása: az uvex 1 sport hygiene fiatalos, modern kinézetével és első osztályú viselési kényelemével tűnik ki. Erről a kis tömeg, a klíma szempontjából optimalizált csúcstechnológiás anyagok és az ergonomikusan kialakított járótalp gondoskodik.

uvex 1 sport hygiene – ideális társ a mindennapi munkában és azon túl is.

Higiénikus.

A felső rész szinte varratmentes kidolgozású anyaga megakadályozza a nemkívánatos szennyeződések megtapadását a higiéniai szempontból kritikus területeken. A munkavédelmi cipők és a kivehető klímakomfort talpbetétek egyaránt 30 °C-on moshatók.

Könnyű. Ergonomikus.

uvex 1 sport hygiene talp

  • ergonómikus kialakítású járótalp kétfajta sűrűségű poliuretánból kis igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz
  • kimagaslóan kényelmes járás
  • univerzálisan alkalmazható közel minden felületen
  • nagyon jó csúszásgátló tulajdonságok (SRC)
  • kopásálló
  • teljesíti a 35 megaohmnál kisebb elvezetési ellenállásra vonatkozó ESD-előírást
  • nem tartalmaz festékbevonat-roncsoló anyagokat

Munkavédelmi lábbeli a higiéniai területekhez x-showcase videóformátumban.

uvex 1 sport hygiene munkavédelmi lábbelik. Tisztán sportos és higiénikus.
A dizájn és az átgondolt funkcionalitás találkozása: az uvex 1 sport hygiene fiatalos, modern kinézetével és első osztályú viselési kényelemével tűnik ki. Erről a kis tömeg, a klíma szempontjából optimalizált, csúcstechnológiás anyagok, az ergonomikusan kialakított járótalp és az uvex alakítható szélességet biztosító rendszere gondoskodik. A felső rész szinte varratmentes kidolgozású anyaga megakadályozza a nemkívánatos szennyeződések megtapadását a higiéniai szempontból kritikus területeken. A munkavédelmi cipők és a kivehető klímakomfort talpbetétek egyaránt 30 °C-ig moshatók. Opcionálisan színjelölés is választható a modellhez a tépőzáras rögzítés mellett.

Számtalan további kialakítás.
Az ESD-képesség is adott, valamint a krómallergiások is viselhetik, hiszen a cipők szintetikus anyagokból készülnek. A poliuretán járótalp kopásálló, és nagyon jó csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik (SRC-jelölés). A fémmentes xenova® orrmerevítő és a nemfémes, átszúrás ellen védő betét (S3 változat) magas szintű biztonságot nyújt. Ezenkívül az uvex 1 sport munkavédelmi lábbelik nem tartalmaznak festéktapadás-gátló szereket.

Vásárlás most!

A webáruházba

uvex 1 sport hygiene prospektus

Letöltés most (PDF)