Munkavédelmi lábbeli

Munkavédelmi lábbelieink a különböző iparágakon, mint például az autó- és gépgyártás, a vegyipar és építőipar, a szolgáltatóipar és logisztika területén kívül a szabadban végzett munkák, így többek között a kertészeti, mezőgazdasági és erdészeti teendők végrehajtásánál is tökéletes védelmet nyújtanak. Termékkínálatunkban személyre szabott ortopéd védőlábbelik is megtalálhatók.

Védőcipők – további információk

A fejtől, vagyis az észlelés központi területétől a lábak vannak a legtávolabb. Futás és térdelés vagy a munkagépen végzendő feladatok esetén a lehetséges sérülések elkerülése érdekében különösen fontos, hogy az adott munkaszakasznak leginkább megfelelő, tökéletesen illeszkedő munkavédelmi cipőt viseljük. A napi nyolc órányi állandó mozgást és talpon állást igénylő munkaköröknél a hatékony védelemnél jóval többet kell nyújtania az adott cipőnek. Ennélfogva különösen nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelkedően kényelmes viseletre és a tetszetős formatervre. A következőkben alaposabban megismerkedhet a lábfej és a sarok optimális tehermentesítésével, a nyomásmentes, tökéletes illeszkedéssel, a légáteresztő anyagokkal, a tartós lábujjvédőkkel, valamint a praktikus, csúszásmentes cipőtalpakkal kapcsolatos témakörökkel.

Biztonsági lábbeliknél alkalmazott technológiák

Tekintse meg, hogy milyen technológiák szükségesek ahhoz, hogy az uvex kényelmes biztonsági lábbelijei például optimálisan szabályozott klímát biztosítsanak, és egyesítsék a biztonságot a viselési kényelemmel. 

Tovább az alkalmazott technológiákhoz

A biztonsági lábbelik előállítása

Miként állíthatók elő az olyan védőcipők, amelyek a vegyi és mechanikai veszélyekkel szemben egyaránt hatékonyan megvédik a viselőjét? Vessen egy pillantást az uvex biztonsági lábbelik belső felépítésére.

Tovább a blogbejegyzéshez

A biztonsági lábbelik ergonómiája

A munkahelyi ergonómia a biztonsági lábbelik tekintetében többek között a vázizomrendszert érintő veszélyek hatékony elhárítását jelenti. Következésképpen a megfelelő lábbeli kiválasztása különösen fontos.

Tovább a blogbejegyzéshez