uvex contact ergo ENB20C védőkesztyű
uvex contact ergo ENB20C – olajjal is mindent kézben tart
Az uvex contact ergo speciális, vastag NBR-bevonata ellenáll az olajnak és a zsíroknak. Kiváló minőségű pamut-interlock bélése ezen kívül magas viselési kényelemről, kellemes bőrérzékelésről és optimálisan szabályozott klímáról gondoskodik a kesztyűben.
Általános jellemzők
- Vastag, strapabíró pamut-interlock védőkesztyű
- A tenyér és az ujjak speciális NBR-bevonattal (nitril-kaucsuk)
- Szín: fehér, narancssárga
- A következő méretekben kapható: 6 – 10
Kényelmi jellemzők
- Jó tapintás és finomérzékelés
- Ergonomikus illeszkedés
- Nagy rugalmasság
- Nagyon jó viselési kényelem a pamutbélés magas nedvszívó tulajdonságának köszönhetően
- Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
Védelmi jellemzők
- EN 388:2016 (2 1 2 1) szerint tanúsított
- Nagyon jó tapadás a nedves és olajos területeken
Alkalmazási területek
- Szerelés
- Ellenőrzési munkák
- Karbantartási munkák
- Szállítás/logisztika
- Csomagolási munkák
| Attribute | Value |
|---|---|
| Méret | 11 |
| Keresőszín (szűrő) | fehér, narancssárga |
| Kivitel | Kötött mandzsetta |
| Bevonat | NBR |
| Bevonat | Ujj, Tenyér |
| Jelölés termékcsalád | uvex contact ergo |
| Munkakörnyezetekhez megfelelő | Nedves és olajos munkakörülményekhez, Nedves és olajos munkakörülményekhez |
| Nem | Uniszex |
| Egészségvédelem | Káros oldószerektől mentes (DMF, TEA) |
| Méret | 11 |
| Márka | uvex |
| Felsőrész anyaga | pamut interlock |
| Termékkategória | Védőkesztyű |
| Terméknév | uvex contact ergo ENB20C |
| Termékvédelem | Védőkesztyű élelmiszerek kezeléséhez és feldolgozásához |
| Termék sorozat | - |
| Terméktípus | Szerelőkesztyűk |
| Mechanikus kockázatokkal szembeni védelem | Horzsolásokkal szembeni védelem, Karcolásokkal szembeni védelem |
| uvex minőségi védjegy | Made in Germany |
| uvex technológia | 3D ErgoFlex Technology |
| Újrahasznosítás | Többször használatos (R) |
| Tanúsítványok | STANDARD 100 by OEKO-TEX®, Alkalmas az élelmiszerrel való érintkezésre |
| Szabvány | EN ISO 21420:2020/EN 388:2016 + A1:2018/EN 407:2020 |
uvex contact ergo ENB20C – olajjal is mindent kézben tart
Az uvex contact ergo speciális, vastag NBR-bevonata ellenáll az olajnak és a zsíroknak. Kiváló minőségű pamut-interlock bélése ezen kívül magas viselési kényelemről, kellemes bőrérzékelésről és optimálisan szabályozott klímáról gondoskodik a kesztyűben.
Általános jellemzők
- Vastag, strapabíró pamut-interlock védőkesztyű
- A tenyér és az ujjak speciális NBR-bevonattal (nitril-kaucsuk)
- Szín: fehér, narancssárga
- A következő méretekben kapható: 6 – 10
Kényelmi jellemzők
- Jó tapintás és finomérzékelés
- Ergonomikus illeszkedés
- Nagy rugalmasság
- Nagyon jó viselési kényelem a pamutbélés magas nedvszívó tulajdonságának köszönhetően
- Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
Védelmi jellemzők
- EN 388:2016 (2 1 2 1) szerint tanúsított
- Nagyon jó tapadás a nedves és olajos területeken
Alkalmazási területek
- Szerelés
- Ellenőrzési munkák
- Karbantartási munkák
- Szállítás/logisztika
- Csomagolási munkák
| Attribute | Value |
|---|---|
| Méret | 11 |
| Keresőszín (szűrő) | fehér, narancssárga |
| Kivitel | Kötött mandzsetta |
| Bevonat | NBR |
| Bevonat | Ujj, Tenyér |
| Jelölés termékcsalád | uvex contact ergo |
| Munkakörnyezetekhez megfelelő | Nedves és olajos munkakörülményekhez, Nedves és olajos munkakörülményekhez |
| Nem | Uniszex |
| Egészségvédelem | Káros oldószerektől mentes (DMF, TEA) |
| Méret | 11 |
| Márka | uvex |
| Felsőrész anyaga | pamut interlock |
| Termékkategória | Védőkesztyű |
| Terméknév | uvex contact ergo ENB20C |
| Termékvédelem | Védőkesztyű élelmiszerek kezeléséhez és feldolgozásához |
| Termék sorozat | - |
| Terméktípus | Szerelőkesztyűk |
| Mechanikus kockázatokkal szembeni védelem | Horzsolásokkal szembeni védelem, Karcolásokkal szembeni védelem |
| uvex minőségi védjegy | Made in Germany |
| uvex technológia | 3D ErgoFlex Technology |
| Újrahasznosítás | Többször használatos (R) |
| Tanúsítványok | STANDARD 100 by OEKO-TEX®, Alkalmas az élelmiszerrel való érintkezésre |
| Szabvány | EN ISO 21420:2020/EN 388:2016 + A1:2018/EN 407:2020 |