uvex unilite thermo védőkesztyű

Cikkszám:6059309
EAN /UPC:4048612032916
Méret: 9
Cikkinformációk

uvex unilite thermo – robusztus kézvédelem hideg körülmények között

Különlegesen robusztus bevonata ellenére az uvex unilite thermo még nagy hidegben is meleg és rugalmas marad. Az akrilból és nyírott gyapjúból álló kétrétegű anyagszerkezet gondoskodik a kéz kellemes klímájáról és a mindenkor jó viselési kényelemről.

Általános jellemzők
  • Téli kesztyű kétrétegű tartószerkezettel
  • A tenyérrész és az ujjhegyek alacsony hőmérsékleten is rugalmas polimerbevonattal
  • Szín: fekete, fekete
  • A következő méretekben kapható: 7 – 11
Kényelmi jellemzők
  • Jó tapintás és finomérzékelés
  • Jó illeszkedés
  • Nagy rugalmasság
  • Jó viselési kényelem
Védelmi jellemzők
  • EN 388:2016 (3 1 3 1 X) és EN 511 (0 1 0) szerint tanúsított
  • A rugalmas hideggel szembeni ellenállással rendelkező polimerréteg jó mechanikai kopásállósága.
  • Jó tapadás száraz és kissé nedves területeken
  • Nagyon jó termikus szigetelés a hideg tárgyakkal való közvetlen érintkezés során
Alkalmazási területek
  • Mechanikai védelem a nagy igénybevételt jelentő munkák soránMunkavégzés hideg környezetben
  • Betonozási és építkezési munkák
  • Hűtőházak és raktárak
  • Targoncavezető
Műszaki adatok
AttributeValue
Méret9
Keresőszín (szűrő)fekete
KivitelKötött mandzsetta
Bevonatpolimer
BevonatUjjbegy, Tenyér
Jelölés termékcsaláduvex unilite thermo
Munkakörnyezetekhez megfelelőSzáraz, illetve enyhén nedves munkakörülményekhez
NemUniszex
Méret9
Felsőrész anyagaelasztán, poliamid (PA), akril, nyírt gyapjú
TermékkategóriaVédőkesztyű
Terméknévuvex unilite thermo
TermékvédelemVédőkesztyű élelmiszerek kezeléséhez és feldolgozásához
Termék sorozat-
TerméktípusHideg elleni védőkesztyűk
Mechanikus kockázatokkal szembeni védelemHorzsolásokkal szembeni védelem, Karcolásokkal szembeni védelem
Termikus kockázatokkal szembeni védelemFagyással szembeni védelem, Hideggel szembeni védelem
uvex technológiaÉrintőképernyőhöz való használhatóság
ÚjrahasznosításTöbbször használatos (R)
TanúsítványokAlkalmas az élelmiszerrel való érintkezésre
SzabványEN ISO 21420:2020/EN 388:2016 + A1:2018/EN 511:2006
Dokumentumok