Védősisakok és beütődés ellen védő sapkák

Kínálatunkban a különféle tartozékrögzítő nyílásokkal ellátott ipari védősisakoktól a sportos kivitelű beütődés ellen védő sapkákig számtalan különböző, egyedi kialakítású fejvédelmi megoldás megtalálható – a természet által ihletve és az emberek védelmére tökéletesítve.

Védősisakok – további információk

Az uvex védősisakokkal és beütődés ellen védő sapkákkal minden felhasználáshoz megtalálja a megfelelő terméket: építőipari sisakok építési területekre vagy erdészeti munkákhoz, fejvédelem magasban végrehajtandó mentési feladatokhoz vagy sportos stílusú beütődés ellen védő sapkák. Emellett az uvexnél kiemelt hangsúlyt fektetünk a különféle tartozékokkal való bővíthetőségre, valamint az elfogadottság erősítésére a kényelemes viselet révén.

Védősisakoknál alkalmazott technológiák

Az uvex védősisakok és beütődés ellen védő sapkák három alapvető célt kapcsolnak össze: A kényelmes viseletet, a tehermentesítést és a védelmet. Ennek a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával történő megvalósítását a következőkben ismertetjük.

Tovább az alkalmazott technológiákhoz

Tartozékok áttekintése

Biztonsági sisakját pontosan az adott munkakörülményekhez igazíthatja. A megfelelő tartozékok a legkülönfélébb időjárási viszonyokhoz és felhasználási módokhoz alkalmas felszerelés összeállítását is lehetővé teszik.

Tovább a blogbejegyzéshez

Védősisak videó

A maximális viselési kényelem a védősisakok egy alapvető fontosságú kérdése. Mivel csak az olyan sisak nyújt kellő védelmet, amelyet szívesen hord annak viselője. A megfelelő védelem és a kényelmes viselet közötti összefüggésért tekintse meg a következő videót.

Tovább a videóhoz