Technológiák

Semmi sem veszélyeztetheti a munkavállalók munka közbeni biztonságát! Az uvex ezért úttörő technológiák alkalmazásával termékei folyamatos továbbfejlesztésén dolgozik. A cél: a biztonság, a kényelmes viselet és a tehermentesítés lehető legjobb egyesítése minden termékünkben.

uvex u-cap sport

Az ergonomikus kialakítású, kemény héj és a beépített rezgéscsillapító elemek gondoskodnak a biztonságról és az optimális kényelemről.

Beépített tompító elemek méhsejt szerkezettel
Az EN 812 szabvány szerinti védőrendszer méhsejt szerkezetű tartószerkezettel és beépített tompító elemekkel rendelkezik.

Rugalmasságot biztosító Armadillo dizájn
Az uvex u-cap sport tatu által inspirált kialakítása további rugalmasságról gondoskodik, és optimálisan illeszkedik a legkülönbözőbb fejformákra. A széles fülkivágás megkönnyíti a fültokos hallásvédők alkalmazását.

Fokozatmentesen állítható
A fokozatmentesen állítható tépőzárnak köszönhetően az uvex u-cap sport gyorsan és biztosan rögzíthető a fejen.

uvex climazone sisakszellőztetés

A fej hidegen tartása: Az egyénileg állítható climazone-szellőzés hatékonyabb légmozgást tesz lehetővé. A védősisak három állítható szellőzőzónája tetszés szerint nyitható és zárható. A szellőzőnyílás elhelyezésének köszönhetően a meleg levegő el tud távozni, így a védősisakban kellemes marad a fej hőmérséklete.

Innovatív klímakezelés fejtől lábig
Az uvex climazone termékrendszer fejtől lábig terjedő klímakezelést biztosít. Az uvex ennek érdekében egyesítette kutatási, anyagfelhasználási és termékfejlesztési szakértelmét, és az egyéni védőeszközök egyedülálló gyártójaként egy olyan működő klímakoncepciót mutat be, amely egységesen minden termékcsoportban megtalálható.