Száras, kosár- és dioptriás szemüveg felett hordható munkavédelmi szemüvegek

A rohamosan fejlődő iparral és kisiparral lépést tartó modern szemvédelem, amely magában ötvözi a biztonságot, a funkcionalitást, a minőséget és a dizájnt – mi és ügyfeleink ezeket az elvárásokat állítjuk fel önmagunkkal szemben.

FILTER

4 Products uvex supravision clean Reset selection termékcsalád more szín more technológiák more tanúsítványok terméktípus more további követelmény (EN 397) kivitel more bevonat more Reset filter lencsetulajdonságok more lencse árnyalata more UV-védelem
4 Products uvex supravision clean Reset selection
uvex megasonic CR kosárszemüveg tökéletesen optimalizált látótér; autoklávozható; belül páramentes, kívül rendkívül karcálló és a vegyi anyagoknak ellenálló; színtelen PC szemüveglencse; áttetsző, fehér keret; áttetsző, fehér szilikon fejpánt NEW uvex megasonic CR kosárszemüveg uvex super fit CR száras szemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; könnyű, sportos, tiszta; színtelen PC-szemüveglencse; keret fehér, világoskék színben uvex super fit CR száras szemüveg uvex super f OTG CR száras szemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; minden korrekciós szemüvegen viselhető; színtelen PC-szemüveglencse; keret fehér, világoskék színben uvex super f OTG CR száras szemüveg uvex ultrasonic CR kosárszemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; kemény és puha elemek; színtelen PC-szemüveglencse; keret átlátszó, fehér színben uvex ultrasonic CR kosárszemüveg

Védőszemüvegek – további információk

A védőszemüvegek a legfontosabb és egyben legsérülékenyebb érzékszervünk, a szemünk megóvására szolgálnak. Legyen szó marógépen, laboratóriumban vagy UV-fénynél végzett munkáról – védőszemüvegeink speciális bevonatai és megfelelő árnyalatú lencséi minden alkalmazási területhez a megfelelő megoldást biztosítják. De melyik védőszemüveg a legmegfelelőbb az adott igényekhez – különösen, ha a meglévő látászavar dioptriás szemüveg viselését teszi szükségessé? A következőkben az uvex védőszemüvegeivel kapcsolatos összes fontos tudnivalóról olvashat.

Védőszemüveg-konfigurátor

Egyedi uvex védőszemüvegét gyorsan és egyszerűen, mindössze 3 lépésben összeállíthatja online:

  1. Szemüvegmodell kiválasztása
  2. A szín kiválasztása és a kívánt logó személyre szabott elhelyezése
  3. Szemüveglencse kiválasztása

Tovább a védőszemüveg-konfigurátorhoz

Védőszemüvegeknél alkalmazott technológiák

Az uvex vállalatot már a megalapítása óta a felhasználási célok szerint kifejlesztett szemüvegtípusok egyik legelismertebb szakértőjenként tartják számon. Ehhez a bevonattechnológia alapvető szakértelmet igényel. A következőkben a különböző felhasználási módokhoz ideális bevonatokon kívül azzal is megismerkedhet, hogy miként választhatja ki a megfelelő lencseárnyalatot.

Tovább a bevonatokhoz és a színárnyalatokhoz

uvex dioptriás védőszemüvegek

Az IfD Allensbach közvélemény-kutató intézetnek a szemüveget viselő német állampolgárok látásmegőrző szokásairól készített 2014-es tanulmánya szerint a látásromlás minden második személyt érint. Ennélfogva rendkívül fontos, hogy az érintettek megfelelő korrekciójú védőszemüvegekhez jussanak.

Tovább a korrekciós védőszemüvegekhez

Megosztás Nyomtatás