Technológiák

Semmi sem veszélyeztetheti a munkavállalók munka közbeni biztonságát! Az uvex ezért úttörő technológiák alkalmazásával termékei folyamatos továbbfejlesztésén dolgozik. A cél: a biztonság, a kényelmes viselet és a tehermentesítés lehető legjobb egyesítése minden termékünkben.

uvex védőszemüveg-árnyalatok

Különböző lencseárnyalataink bármilyen követelménynek eleget tesznek. Új online tanácsadónk segítséget nyújt Önnek a munkájához tökéletes megoldás kiválasztásában.

Próbálja ki most!

uvex védőszemüveg-bevonatok: Alap bevonatok

uvex supravision sapphire
Az uvex supravision sapphire bevonatú lencsék mindkét oldala rendkívül karcálló, és kiválóan ellenáll a vegyi anyagoknak. A nanotechnológiás lakkrendszernek köszönhetően a lencse tapadásmentessége jelentősen javult, ami megkönnyíti a lencsék tisztítását. A vizes és olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

uvex supravision excellence
Az uvex supravision excellence bevonatú lencsék belső felülete páramentes (min. 16 mp), külső felülete pedig rendkívül karcálló és a vegyi anyagoknak ellenáll. A páramentesség tartósan megmarad. Emellett a lencsék a nano clean hatásnak köszönhetően igen könnyen tisztíthatók, és nehezen ragad meg rajtuk szennyeződés.

uvex supravision plus
Az uvex supravision plus bevonatú lencsék mindkét oldala hosszú ideig páramentes (min. 30 mp), karcálló és antisztatikus. A páramentesség tartós, még többszöri tisztítás után is megmarad.

uvex védőszemüveg-bevonatok: Speciális bevonatok

uvex supravision extreme
Az uvex supravision extreme bevonatú lencsék kívül karcállóak, és a belső oldaluk tartósan páramentes. A lencsék nem ködösödnek be, mert a bevonat soha nem éri el a telítettségi szintet. Különösen alkalmas hosszú ideig tartó, nagy páraterhelésű és erős szennyezettségű munkakörnyezetekhez.

uvex supravision variomatic
Az uvex supravision variomatic bevonatú, fényre sötétedő lencsék, hogy a legjobb kilátást biztosítsák,10 másodperc alatt automatikusan besötétednek, illetve 30 másodperc alatt kivilágosodnak. Azonnal elérhető a bizonyított uvex supravision excellence technológiával (belülről tartósan páramentes, kívülről rendkívül karcálló). Kifejezetten azok számára alkalmas, akik munka közben gyakran váltanak bel- és kültér, világos és sötét környezet között.

uvex supravision clean
Az uvex supravision clean bevonatú lencsék autoklávozhatók és a vegyi anyagoknak ellenállók. A lencsék belül páramentesek, kívül pedig rendkívül karcállóak. A páramentesség legalább 10 autokláv ciklusig fennmarad. A bevonat teljes páramentességet és maximális látást biztosít.

uvex infradur és uvex infradur plus
Az uvex infradur bevonatú lencsék mindkét oldalon karcállók, és minimalizálják a hegesztési szikrák beégését. Az uvex infradur plus bevonatú lencsék belül páramentesek, kívül rendkívül karcállók, és szintén minimalizálják a hegesztési szikrák beégését.

Innovatív bevonatolási technológia – az első autoklávozható védőszemüvegek párásodás elleni védelemmel

Professzionális munkavédelem laboratóriumokban, klinikákon, tisztaterekben és az élelmiszergyártásban: A különleges követelményeket támasztó alkalmazásokhoz az uvex kifejlesztette az első, páramentes bevonatú, autoklávozható védőszemüveget. A pehelykönnyű száras szemüvegektől a szélesebb panorámát nyújtó kosárszemüvegekig: az uvex CR védőszemüvegek bármilyen felhasználási területen megállják a helyüket – kifejezetten többszöri autokláv sterilizálás céljára kialakítva (legalább 10-szer vagy 20-szor 20 percenként, min. 121 °C-on).

uvex CR – professzionális szemvédelem és tökéletes higiénia