Megfelelő fogás minden munkához

TP-X®

A TP-X® tenyérrész kiválóan teljesít olajokban és folyadékokban, mivel nem szívja fel a folyadékokat. Ez ideálissá teszi a tapadás fenntartásához olajos vagy nedves körülmények között, amikor a gyengébb kesztyűk kudarcot vallanának.

Próbaidőszak Kérése program

TP-X+®

Ez a speciális anyag barázdákkal rendelkezik a felületén, amelyek idővel jobb tapadást biztosítanak. A TP-X+® a TP-X®-hez képest robusztusabb, nagy teherbírású alternatíva, amely nagy fokú vágás-, szúrás- és kopásállóságot biztosít, és emellett hőállóságot is nyújthat.

Próbaidőszak Kérése program

HexArmor Mud Grip®

PVC-pontokkal ellátott tenyérrész gondoskodik a szilárd általános tapadásról különösen nedves körülmények között. A PVC-pontok elvezetik a kenőanyagokat, súrlódást hoznak létre, és javítják a tapadást impregnált eszközökön.

Próbaidőszak Kérése program

Gyűrött gumilatex

A gyűrött gumilatex rugalmas, nem porózus tenyérrészbevonat, amely kiváló száraz fogást biztosít. Megfelelő nedves tapadást biztosít, de nem ajánlott szénhidrogénekkel és szerves oldószerekkel, például benzinnel való használatra, mivel ezek idő előtti lebomlást okozhatnak. Ez a polimer néhány embernél allergiás reakciókat okozhat. Ha a gyűrött gumi nedves lesz, porszürke színt vehet fel. Ez azonban nem befolyásolja a teljesítményt.

Homokos nitril

A homokos nitrilnek köszönhetően megfelelő fogást kap száraz és nedves alkalmazásokhoz. Könnyű, kiváló kézügyességet biztosít, emellett nagyfokú kopásállóságot is nyújt. Ideális választás ismeretlen anyagokkal, például oldószerekkel, vegyszerekkel, olajokkal stb. való véletlen érintkezéshez.

Szilikon markolat

Tartós, szintetikus bőrből készült tenyérrész hőálló, jól látható szilikonmintázattal a maximális fogás és a kézügyesség érdekében.

PVC/nitril részecskékből álló markolat

A prémium minőségű PVC és nitril keveréket gyakran használják folyadékoknak és bizonyos kémiai anyagoknak ellenálló kesztyűk készítéséhez. Hatékony gátat képez a vízzel és a legtöbb vizes oldattal, például mosószerekkel vagy hígított savakkal szemben. Ennek az az oka, hogy a PVC 100%-ban szintetikus, nem tartalmaz latexfehérjéket és hipoallergén. Integrált részecskék a jobb fogásért.