Az uvex védőszemüveg „2016 egyik sztárja” az „évszázad márkái” között

Az uvex safety group és egyik legfontosabb terméke, a munkavédelmi szemüveg „a 2016-os év egyik sztárja” a „Marken des Jahrhunderts” (Az évszázad márkái) legfrissebb kiadása szerint. A különböző iparágak legismertebb és legerősebb német márkáit bemutató kézikönyvet a „Deutsche Standards” kiadó jelenteti meg háromévente.

„Nagyon örülünk az elismerésnek! Ez is igazolja a márka kommunikációjába fektetett erőforrásokat, és arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is célirányosan ezen az úton haladjunk előre,” fejezte ki örömét Stefan Brück, az uvex safety group ügyvezető igazgatója a „Stars 2016” berlini díjátadója kapcsán. Miután 2010-ben már felvették az uvex síszemüvegeket a „Marken des Jahrhunderts” c. kiadványba, most ismét úgy döntött az illusztris tagokból álló szerkesztőbizottság, hogy az uvex astrospec 2.0 szemüveget alapul véve az uvex munkavédelmi szemüvegeket is ebben az elismerésben részesíti. A márkák kézikönyve elismeréssel nyilatkozik a védőszemüveg által biztosított, minden irányban zavartalan kilátásról és a kimagasló ergonómiáról, és különösen kiemeli a már bizonyított uvex bevonatrendszert, amely a páramentességről és a karcállóságról gondoskodik. Egészen pontosan a következőket írják: „A nagy múltú bajorországi cég évtizedes tapasztalattal rendelkezik a bevonattechnológiákat illetően, és világszerte piacvezető az ipari szemvédelem terén.”

A „Marken des Jahrhunderts” c. könyv 250 „csillagot” mutat be, ezzel pedig egyesen a német márkák enciklopédiájának tekinthető. „Mint rész az egész helyett, ezek a termékek a teljes árufajtát képviselik, ezért ők jelentik a mércét minden versenytárs számára,” írja le a legendás márkák összeállítását a szerkesztő, Dr. Florian Langenscheidt a könyv előszavában. „A német márkák elitjének számbavétele természetesen egyben a német gazdaság teljesítményének körképe is. Célja, hogy bizalmat sugározzon, és új, pozitív töltést adjon a világszerte ismert »Made in Germany« címkének.”

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302