Az uvex pheos cx2 védőszemüveg első osztályú teljesítményt nyújt

Élsportolók felszerelését sikeresen biztosító vállalatként az uvex nap mint nap bizonyítja, hogy milyen fontos a megfelelő felszereltség a sikerhez. A sporthoz hasonlóan a mindennapi munka is folyamatosan új kihívások elé állítja az embert és a felszerelését. Aki megbízható eszközökkel dolgozik, és tökéletes védelmet élvez, az ezen a téren is csúcsteljesítményt nyújthat. És bajnok lesz a munkájában.

Az uvex pheos cx2 szemüveggel az uvex új mércét állított fel a professzionális száras szemüvegek terén: Az X-tended Eyeshield szemvédő egy, a panorámalencséhez közvetlenül kapcsolódó puha komponenssel van ellátva, amely megbízható védelmet nyújt a por és a víz ellen: A védőszemüveg tökéletesen követi viselője arcformáját – így minden helyzetben a 100%-os védelemről és a kifogástalan kényelemről gondoskodik. Az uvex pheos cx2 úttörő funkcionalitásához az innovatív x-Twist technológia is nagyban hozzájárul: A különleges kialakítású szárak könnyed és rugalmas hatásának köszönhetően a szemüveg ergonomikusan követi az egyedi fejformát, ezért biztosan és kényelmes illeszkedik – pontosan igazodva a fejmozgásokhoz.

Siker minden téren

Az uvex pheos cx2 több különböző teszten bizonyította kiemelkedő teljesítményét: Az X-tended Eyeshield a kísérleti oldattal végzet folyadékállósági teszten egyetlen cseppet sem eresztett át – legyen szó a szabvány szerinti frontális bepermetezésről vagy éppen a látótér feletti, illetve oldalirányból történő permetezésről, melyeket az uvex szabványai írnak elő. Így a fejmagasság felett végzett munkák során is optimális védelmet garantál.          

Az uvex pheos cx2 a homloktávolság mérésén is kiválóan szerepelt. A mérés során 4 mérési ponton határozzák meg a szemüveg és a homlok közötti távolságot. Az eredmény: A rendkívül ergonomikus kialakítású száras szemüveg az uvex pheos és uvex pheos s védőszemüvegekhez viszonyítva – amelyek szintén kiváló teljesítményt nyújtanak – még hatékonyabb védelmet és még nagyobb kényelmet biztosít.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302