Plus X Award: Az uvex 2 biztonsági lábbeli minőséget tanúsító címkét kapott

Az uvex 2 biztonsági lábbelik ismét ékesen bizonyították, hogy teljesítik a jelmondatukban foglalt ígéretet: „Pushing the Limits – a határok újraértelmezése”. A Plus X Award zsűrije minőségi tanúsítvánnyal ismerte el az uvex 2 sorozat innovatív tulajdonságait, kiemelkedő minőségét, dizájnját, funkcionalitását és ergonómiáját. Ezzel immár sorban a harmadik alkalommal ismerte el egy független szakmai zsűri az uvex 2 meggyőző termékkoncepcióját, amely egyedülálló az egyéni védőeszközök piacán.

Középpontban az ergonómia

Az uvex 2 koncepciójának fejlesztése az új uvex i-gonomics egyéni védőeszközök termékrendszerének keretein belül elsősorban a felhasználó mozgatórendszerének jelentős munkahelyi tehermentesítésére fókuszált az ergonómiai szempontokat szem előtt tartva. Az eredmény az uvex 2 biztonsági lábbelik termékcsaládja lett, melyeket rendkívül könnyű súly, kimagasló energiaelnyelés, stabilitás és hosszú ideig tartó használat során is kiváló klímakontroll jellemez.

A robusztus, mégis esztétikus kialakítású uvex 2 biztonsági lábbelik kiválóan alkalmasak közepes és nagy igénybevételű munkákhoz olyan iparágakban, mint például az energiaipar, a szállítás és logisztika, a vegyipar, a reptéri szolgáltatások, a kézműipar vagy az építőipari szakmák. A cipők és bakancsok felsőrésze csúcstechnológiájú mikroszálas szövetből (S2 SRC védelmi osztály) vagy kiváló minőségű bőrből (S3 SRC védelmi osztály), járótalpuk pedig DUO poliuretánból készül.

További elismerések

A Plus X Award kitüntetéseken kívül az uvex 2 biztonsági lábbelik 2016-ban elnyerték az IF Gold Award díjat, valamint a German Design Awards Special Mention 2016 elismerését, és most ismét felértek a dobogó tetejére.

A Plus X Award díjról

A 25 iparágat képviselő, nemzetközi és független szakmai zsűrivel, a 23 hozzáértő stratégiai partnerrel és a több mint 600 résztvevő nemzetközi márkával a Plus X Award jelenleg a világ legrangosabb technológiai, sport és életviteli innovációs díja. A kitüntetést újonnan fejlesztett és innovatív technológiák, kimagasló formatervezettségű termékek, valamint intelligens és egyszerű kezelési koncepciók nyerhetik el. Az olyan kritériumok, mint a jó ergonómiai és ökológiai termékjellemzők, a sokoldalú funkcionalitás, valamint a kiváló minőségű anyagok használata és feldolgozása, szintén hozzájárulnak a hosszú élettartamú termékek fenntartható előállításához, így érdemesek lehetnek az elismerésre. Az innovációs díjat egy olyan projektként indították útjára, melynek célja, hogy védje és erősítse a márkákat és a kereskedelmet, valamint hogy segítse a fogyasztókat a tájékozódásban. A díj 2016-ban már fennállásának 13. évét ünnepelhette.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302

Ismerje meg közelebbről az uvex 2 biztonsági lábbelit: