uvex i-works: Biztonság és jó megjelenés

Megbízható védelem, tökéletes kényelem és számtalan alkalmazási lehetőség: Az uvex i-works a sokoldalú funkcionalitást és a következetes anyagválasztást a sportos megjelenéssel ötvözi.

A szem nemcsak a legfontosabb érzékszervünk, hanem a munkaképesség egyik alapvető tényezője is. Éppen ezért fontos, hogy a nagy igénybevételű, adott esetben megterhelő munkakörülmények között különös gonddal óvjuk.  

Széles hatókörű védelmi funkciók, kiemelkedő kényelem és nagy látótér: Az uvex i-works a hosszú évek során felhalmozott technológiai szakértelem, az iparágakon átívelő felhasználási ismeretek és a számos funkcionalitásteszt és minőség-ellenőrzési eljárás által garantált teljesítmény nagyszerű elegye. Az uvex fejlesztői ily módon sikeresen egyesítettek minden olyan előnyös tulajdonságot, amelyet az ember csak elvárhat egy csúcsmodern védőszemüvegtől az elérhető funkciók és az anyaghasználat tekintetében.  

Ennek köszönhetően az uvex i-works hagyományos univerzális szemüvegként számos munkakörnyezetben alkalmazható, hiszen megfelel a különböző kihívásoknak. Viselőjét éppúgy védi az erős megterhelést jelentő építési munkák vagy gyártási folyamatok során, mint amilyen megbízhatóan használható az egészségügyben, a laboratóriumban, a gyógyszeriparban vagy akár az élelmiszeriparban is. Az UV 400 védelem ezenfelül arról is gondoskodik, hogy a lencsék akár 400 nanométer hullámhosszig elnyeljék az UV-A, UV-B és UV-C sugarakat, amivel garantálja a szem százszázalékos védelmét az ultraibolya sugárzás okozta megterheléssel szemben.  

Az uvex supravision excellence bevonat még a nagy igénybevételű munkakörnyezetekben is teljes körű védelmet biztosít, miközben a rendkívül strapabíró, karcálló és vegyi anyagoknak ellenálló külső felületnek köszönhetően kimagasló ellenállással bír a mechanikai behatásokkal szemben. A lencsék belső oldala pedig még többszöri tisztítás után is tartósan páramentes marad: a szemüveg így általában hosszú ideig használható.

A védőszemüvegek munkahelyi alkalmazása során ugyanilyen fontos tényező a kényelem is. Különösen a hosszabb ideig tartó alkalmazás esetén alapvető fontosságú, hogy a szemüveg könnyű legyen, és egyáltalán ne okozzon fájdalmas benyomódásokat az arc érzékeny területein. Arról, hogy mindez egész nap így is maradjon, az uvex duo component technológiája gondoskodik. Azokon a pontokon, ahol a szemüveg megül, puha anyagösszetevőket alkalmaztunk, ezért a szemüveg rendkívül kellemes és kényelmes viseletű, ugyanakkor a szárak kiválóan tapadnak, és csúszásmentesen illeszkednek.  

További fontos pozitívum: Az uvex i-works szemüvegek sikeresen ötvözik a mindenre kiterjedő minőséget és a sportos dizájnt. Hiszen végső soron a nagy igénybevételű munkakörnyezetekben dolgozók is megérdemlik, hogy jól nézzenek ki a munkahelyükön!

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302