uvex sportsline – Sportos megjelenésű biztonsági lábbelik

Az új uvex sportsline biztonsági lábbelik ötvözik a funkcionalitást, a kényelmet és a dizájnt – viselőjük minden lépése könnyed, kecses és rugalmas. A lábbeli koncepciója egyesíti magában a biztonságot és a korszerű, sportos megjelenést. Ideális megoldás az olyan könnyebb terheléssel járó alkalmazási területeken végzett munkához, mint a logisztika, a kézműipar vagy a könnyűipar. 

A fémmentes lábujjvédővel és fémmentes áthatolásgátló közbenső talpréteggel ellátott uvex sportsline lábbelik rendkívüli védelmet és rugalmasságot biztosítanak a munkavégzés során. A cipőorrot TPU-orrmerevítő védi az erőteljes kopás ellen. A kevesebb mint 35 megaohm átmeneti ellenállásának köszönhetően az uvex sportsline ESD-területeken is alkalmazható. Az SRC besorolású csúszásgátlás és a könnyű bevonatú lágyékbetét biztonságossá teszik a viselő minden lépését, akár létrán is.  

A felsőrész kitűnően légző textil anyaga és a kiválóan szellőző distance mesh hálós bélés kellemes és kényelmes viseletet, valamint kiegyenlített klímát biztosítanak a lábfej számára.   

Az energiaelnyelő sarokkal ellátott, kétrétegű, poliuretán járótalp és a kivehető, antisztatikus, kényelmes talpbetét kellemes tompítást biztosítanak. Az egyénileg állítható gyorsfűzős rendszernek köszönhetően a biztonsági lábbeli tökéletesen és biztosan illeszkedik a lábfejhez.  

Az uvex sportsline három színváltozatban, 36-48-as méretekben kapható, és teljesíti az EN 20345:2011 szabvány S1 P SRC követelményeit.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302