uvex i-gonomics: uvex synexo Z200 – kényelem és védelem tökéletes harmóniája

Az új uvex synexo Z200 egyesíti a varrásmentes védőkesztyűk és a különlegesen megtervezett védelmi zónák nyújtotta előnyöket. Legyen szó finom, precíziós munkákról vagy kiemelkedő fogásbiztonságot igénylő feladatokról, az uvex synexo Z200 pontosan ott védi a viselőjét, ahol erre a legnagyobb szükség van, a funkcionalitás és a kényelem terén pedig új mércét állít fel. Éppen ezért képezik az uvex i-gonomics termékrendszer részét, amely mérhetően nagyobb kényelmet biztosít az egyéni védőeszközök esetében.

Fokozott védelem a kritikus területeken
Az innovatív uvex synexo Z200 védőkesztyű megbízható biztonságot nyújt. A Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung (DGUV, Német Baleseti Társadalombiztosító) statisztikái azt mutatják, hogy a vágott és horzsolt sérülések elsősorban a hüvelyk- és a mutatóujjat érintik. A robusztus uvex synexo Z200 szerelőkesztyűt kifejezetten ezeken a területeken, továbbá a tenyérrészen külön megerősítettük. A fehér HPPE védelmi zóna, amely az Xtra-Grip-Aqua-Polymer bevonat alatt helyezkedik el, hatékonyan növeli a szakítószilárdságot és a vágásvédelmet („B” vágásvédelmi osztály) a kényelem csökkentése nélkül. A pórusos Xtra-Grip-Aqua-Polymer bevonatnak köszönhető kiváló légáteresztés mindig kifejezetten kellemes érzetet kelt a viselőjében, a nedves vagy olajos területeken pedig kimagasló fogásbiztonságot nyújt. Az uvex synexo Z200 kesztyű EN 388 szabvány szerinti hitelesítéssel rendelkezik (4X31B), és elnyerte az Öko-Tex Standard 100 minőségi tanúsítványt. Különösen alkalmas precíziós munkákhoz, szereléshez, karbantartáshoz, javítási és egyéb kézi feldolgozási munkákhoz. 6-12-es méretekben kapható. Németországban készül.

uvex i-gonomics – innovatív kézvédelem. Mérhetően kényelmesebb viselet.
Az uvex i-gonomics maximális funkcionalitást és első osztályú kényelmet biztosít: Az innovatív termékrendszer tökéletesen alkalmazkodik az ember fiziognómiájához, rendkívül strapabíró, könnyű, klímaszabályozása pedig optimális. Szívesebben viselik a védőkesztyűket – ami kifejezetten jó hatással van a biztonságra is.  

További uvex synexo védőkesztyűk
Legyen szó a hüvelyk- és mutatóujj közötti rész megerősítéséről, a tenyéren található ütéscsillapításról vagy a kézhát és az ujjak védelméről: Az uvex synexo sorozat minden védőkesztyűjét különleges védelmi funkciók jellemzik, amelyek optimális megoldást kínálnak az adott alkalmazási terület kihívásaira. Az uvex synexo Z200 kesztyűn kívül a sorozatban kaphatóak még az uvex synexo M100, az uvex synexo M500 és az uvex synexo impact 1 modellek, melyek a legkülönfélébb védelmi igényeket is kielégítik.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302