uvex suXXeed – a munkaruházat és az utcai viselet találkozása

Az új uvex suXXeed workwear kollekció minden szempontból csúcsteljesítményt nyújt: átgondolt funkcionalitás, sportos dizájn, izgalmas színkontrasztok, nem mindennapi anyag-összeállítások, a szabása pedig olyan, mintha csak viselőjére öntötték volna. Ennek következményei nők és férfiak számára egyaránt előnyösek. Trendi munkaruha, amely a dizájnnak köszönhetően utcai viseletként is megállja a helyét. Kiválóan alkalmas ipari és kézműipari felhasználásra.

Az uvex suXXeed workwear lezser társ minden feladatban és mozgásformában. Nedvességszabályozó anyagok, 4way-stretch elemek, és a szabásnak köszönhetően a kabát derékpántja a kar felemelésekor sem mozdul el. TÖKÉLETES illeszkedés – ez számít igazán. A férfinadrágok igény szerint már karcsúsított és hagyományos fazonban is kaphatóak, ami újdonság az egyéni védőeszközök terén. Nadrágok, pólók és kabátok külön női fazonban is – az illeszkedés és a funkcionalitás ezen téren is a siker elengedhetetlen összetevői. Szabás kompromisszumok nélkül. Szabadidős felhasználásra is alkalmas.

Ebben a Plus X Award díj nemzetközi és független szakmai zsűrije is egyetért. A világ legrangosabb technológiai, sport és életviteli innovációs díját odaítélő testület „munkaruha” kategóriában „A 2017-es év márkájává” választotta az uvexet. Az uvex suXXeed kollekció hagyományos fazonú Cargohose nadrágját és Realworker kabátját pedig a sportruházat kategóriában tüntették ki csúcsminőségük, dizájnjuk, funkcionalitásuk és ergonomikus kialakítsuk elismeréseként.

Az uvex csoport

Az uvex group három nemzetközi tevékenységet folytató társaságot egyesít magában: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports és Alpina) és Filtral group (Filtral és Primetta). Az uvex csoport 48 telephelyével 22 országban van jelen, gyártási tevékenységét azonban meggyőződésből elsősorban Németországban végzi. A csoport kb. 2600 munkatársának kétharmada (a 2016/17-es üzleti év adatai szerint) Németországban áll alkalmazásban. Az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte számtalan sztársportoló felszerelését biztosítja. Vezérelvünk – protecting people – egyszerre hivatás és kötelesség. Az uvex termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, gyártását és értékesítését az emberek biztonsága és védelme motiválja a munka, a sport és a szabadidős tevékenységek területén egyaránt.

Kérdése lenne? Sajtókapcsolat:

Thorsten Udet
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Würzburger Str. 181-189
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1449
Fax: +49 911 9736-1302