Minden szempontból átgondolt. Az S2, S1 P és S3 védelmi besorolású, innovatív uvex 2 biztonsági lábbeli sorozat semmilyen kihívástól nem riad meg: Az optimális csillapítás, az ergonomikus illeszkedés, a kis súly és a kiváló klímatulajdonságok a mindennapi munka során maximális teljesítményről gondoskodnak, és újraértelmezik a biztonsági lábbelik határait.

 

uvex 2 biztonsági lábbelik – különleges ismertetőjegyek

  • Erőtakarékos könnyűsúly: Könnyű szerkezeti kialakítás, 100%-ban fémmentes
  • Profiligás csillapítórendszer: 100%-kal jobb a szabvány által előírtnál az uvex 2 többrétegű csillapítórendszerének és a kényelmes talpbetétnek köszönhetően
  • Robusztus és mozgékony: Stabilitás a speciális sarokkosár és a PU-orrmerevítő révén, valamint rugalmasság a fémmentes kialakításnak és az ergonomikus illeszkedésnek köszönhetően.
  • Optimális tapadás minden lépésnél: robusztus és könnyű uvex 2 PU/PU-talp
  • 2 talprendszer: robusztus PU/PU-talp vagy Vibram® gumitalp
  • Kényelmes járás jó érzést biztosító szellőzéssel: Többszélességű rendszer, gyorsan fűzhető rendszer, monoskin felsőrész-kialakítás és uvex climazone

Letöltés

Videó

Érdeklődjön viselési próba vagy tanácsadási időpont felől

Szeretne egy viselési próbáról vagy egy időpontról egyeztetni az uvex rendszertanácsadójával? Akkor a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével küldje el nekünk adatait, mi pedig a lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel.

További kapcsolatfelvételi lehetőségek

Erika Boros
UVEX SAFETY Hungaria Bt.
Terstyánszky u. 23.
2083 Solymár
Hungary

Telephone: +36 26 560093
Fax: +36 26 560092