Csak a megfelelően illeszkedő védőszemüveg viselése lehet kellemes – az uvex i-3 biztonsági szemüveget erre terveztük. Az uvex i-3 védőszemüveg 3 komponensű technológiája révén minden archoz alkalmazkodik, viselése rendkívül kényelmes, és kiemelkedően biztonságos illeszkedést biztosít. Az uvex i-3 sorozatú biztonsági szemüveg nem ismer kompromisszumot, ha a védelemről van szó.

Az uvex i-3 sorozatú védőszemüveggel fémjelzett uvex supravision excellence technológia a szemüveg külső felületét rendkívül karcállóvá és vegyszerekkel szemben ellenállóvá teszi, belső felületen pedig legalább 16 másodpercig párátlanító funkciót biztosít.

A modern uvex i-3 biztonsági szemüveg továbbá teljesíti az EN 166 (Személyi szemvédő eszközök) és az EN 170 (UV-sugárzás elleni védelem), illetve az EN 172 (Napfényszűrők ipari használatra) szabványok előírásait. Ezenfelül a védőszemüvegek nyomásmentes illeszkedést biztosítanak, még hosszabb ideig tartó használt esetén is.

Az uvex i-3 biztonsági szemüveg speciális tulajdonságai

  • Divatos, 3 komponensű védőszemüveg innovatív tulajdonságokkal
  • 100%-ig fémmentes
  • EN 166 (Személyi szemvédő eszközök) és EN 170 (UV-sugárzás elleni védelem), illetve EN 172 (Napfényszűrők ipari használatra) szabványok előírásai szerint tanúsítva
  • Tökéletes illeszkedésével megbízható védelmet nyújt: a többrétegű oldalsó szár hajlíthatósága lehetővé teszi, hogy viselője a szemüveget arcformájához állítsa.
  • A külső oldalon különösen karcálló és vegyi anyagoknak ellenálló (uvex supravision excellence)
  • Napfényszűrő a megbízható UV 400 védelemért
  • Puha, állítható orrnyereg, puha, csúszásmentes szárvég és fémmentes csuklós oldalsó karok (3 komponensű technológia) a kényelmes viselet és a nyomáspontok elkerülése érdekében.

uvex i-3 – védőszemüveg, amely jól áll