Legnagyobb biztonság és kényelmes viselet – ezt biztosítják a pheos sorozatú védősisakok. Mindegy, hogy egy erdőgazdálkodásban használt sisak, építőipari sisak, védősisak arcvédő pajzzsal vagy hegymászó sisak – a pheos védősisakok prémium a legkülönbözőbb igények esetén is védelmet biztosítanak.

A pheos sorozatú fejvédelmi megoldások ezenkívül további védőfelszerelés-részekkel is kompatibilisek. Erdőgazdálkodásban használt, rácsos és nyakvédős védősisakra, lámpás munkasisakra, arcvédő pajzsos védősisakra vagy hallásvédelemmel ellátott építőipari sisakra van szüksége? – A pheos sorozat gond nélkül kombinálható számos egyéb szemvédelmi, nyakvédelmi és hallásvédelmi uvex safety egyéni védőeszközzel.

A fejvédő megoldások fejlesztésekor a pheos nagyobb hangsúlyt helyezett a szoros és biztonságos illeszkedésre, valamint a kényelemre. Ezért a legtöbb pheos fejvédő sisak esetében négypontos állszíjat használnak. Hatpontos textilszíj felfüggesztéssel vannak felszerelve, és a forgókerekes rendszer révén állítható szélességűek. Természetesen uvex pheos védősisakja ízlésének megfelelően számos különböző színben kapható.

Az uvex pheos sorozat fejvédelme minden esetben teljesíti a legszigorúbb követelményeket és szabványokat. Minden uvex pheos védősisak az EN 397 szabvány szerinti nagyon alacsony hőmérsékletekhez (-30 °C) tanúsított. Az ezen szabvány előírásait teljesítő fejvédő megoldásoknak mindenekelőtt védelmet kell nyújtaniuk „leeső tárgyak és annak következményei, mint például agysérülés és koponyatörés” ellen. A legtöbb pheos termék ezenfelül még fröccsenő fém (MM = „Molten Metal”) ellen is védelmet nyújt. Az EN 397 szabvány fejvédelemmel kapcsolatos követelményeiről tudástárunkban többet is megtudhat.

Ezenkívül az egyes pheos sisakok a különleges védelmi követelményekhez további különleges tulajdonságokat is kínálnak.

  • uvex pheos alpine – az EN 12492 szerint tanúsított hegymászósisak
  • uvex pheos E, E-WR és E-S-WR – az EN 50365 szabvány szerint tanúsított elektromos munkák végzéséhez (1000 VAC)
  • uvex pheos erdei munkás védősisak | erdőgazdálkodásban használt védősisak – az EN 166, EN 173, EN 1731 és EN 352-1 szabványok szerint erdei és erdőgazdálkodási munkákhoz tanúsítva

uvex pheos – fejvédő megoldások minden élethelyzetben