Egyszer és többször használatos füldugók, valamint fültokos hallásvédő eszközök

A hallásunkat veszélyeztető zajártalmakat gyakran alábecsülik – nem véletlen, hogy az EU egyéni védőeszközökről szóló 2016/425 rendelete a zajterhelést a visszafordíthatatlan egészségkárosodások kiváltó okai között tartja számon. A széles körű füldugós, pántos és fültokos hallásvédő termékkínálatunkkal mindig a biztonságos úton jár.  

FILTER

4 Products Észlelhető Reset selection terméktípus more termékcsalád more szín more technológiák more kivitel more Reset filter további követelmények (DIN EN 352) szigetelési érték more
4 Products Észlelhető Reset selection
uvex hi-com detec eldobható füldugó 24 dB – kiváló beszédértést biztosít; feltűnő; W kiegészítő követelmény; méret: M; zsinórral uvex hi-com detec eldobható füldugó uvex x-fit detec eldobható füldugó 37 dB; S, V, W, E kiegészítő követelmény (E1); feltűnő; méret: M; zsinórral uvex x-fit detec eldobható füldugó uvex xact-fit detec eldobható füldugó 26 dB; W kiegészítő követelmény; feltűnő; méret: M; többször használható tűs kivitel uvex xact-fit detec eldobható füldugó uvex whisper+ detec többször használható füldugó 27 dB; S, V, W, E kiegészítő követelmény (E1); feltűnő; többször használható; méret: M; zsinórral a füldugó dobozában uvex whisper+ detec többször használható füldugó

Hallásvédelem – további információk

A zajártalom okozta halláskárosodást már évek óta az egyik legelterjedtebb foglalkozási megbetegedésként tartják számon. A hatásmechanizmusa meglehetősen alattomos: a zaj fokozatosan és fájdalommentesen váltja ki káros hatását. Ennélfogva olyan hallásvédő eszközöket fejlesztünk, amelyek a beszéd- és jelfelismerést még lehetővé tevő minden helyzetben és zajszint mellett tökéletes védelmet nyújtanak. De hogyan választható ki az adott igényeknek leginkább megfelelő hallásvédő eszköz?

Hallásvédelmi tanácsadó

Az uvex online hallásvédelmi kerekével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a munkakörének leginkább megfelelő hallásvédő eszközt. A kerék a munkahelyén tapasztalható zajszint alapján jeleníti meg az Ön számára legalkalmasabb hallásvédő eszközt.

Tovább a hallásvédelmi kerékhez

Személyre szabott hallásvédelem

Az ujjlenyomathoz hasonlóan a hallójárat alakja és mérete is egyénenként eltérő. Az egyedi kivitelű, fülbe illeszthető egységek nyújtotta előnyök minden bizonnyal meggyőzik majd azokat, akik számára különösen fontos a kényelmes viselet és a személyre szabott kialakítás.

Tovább a fülbe illeszthető egységekhez

Hallásvédelmi útmutató

Az uvex Hallásvédelmi útmutatója teljes körű, áttekinthető összefoglalást kínál a hallásvédelem témájában, és segítséget nyújt az egyéni igényeknek leginkább megfelelő uvex hallásvédő eszköz kiválasztásához.

Tovább a Hallásvédelmi útmutatóhoz (PDF)

Megosztás Nyomtatás