Száras, kosár- és dioptriás szemüveg felett hordható munkavédelmi szemüvegek

A rohamosan fejlődő iparral és kisiparral lépést tartó modern szemvédelem, amely magában ötvözi a biztonságot, a funkcionalitást, a minőséget és a dizájnt – mi és ügyfeleink ezeket az elvárásokat állítjuk fel önmagunkkal szemben.

FILTER

4 Products Autoklávozható Reset selection termékcsalád more szín more technológiák more tanúsítványok terméktípus more további követelmény (EN 397) kivitel more bevonat more lencsetulajdonságok more Reset filter lencse árnyalata more UV-védelem
4 Products Autoklávozható Reset selection
uvex megasonic CR kosárszemüveg tökéletesen optimalizált látótér; autoklávozható; belül páramentes, kívül rendkívül karcálló és a vegyi anyagoknak ellenálló; színtelen PC szemüveglencse; áttetsző, fehér keret; áttetsző, fehér szilikon fejpánt NEW uvex megasonic CR kosárszemüveg uvex super fit CR száras szemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; könnyű, sportos, tiszta; színtelen PC-szemüveglencse; keret fehér, világoskék színben uvex super fit CR száras szemüveg uvex super f OTG CR száras szemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; minden korrekciós szemüvegen viselhető; színtelen PC-szemüveglencse; keret fehér, világoskék színben uvex super f OTG CR száras szemüveg uvex ultrasonic CR kosárszemüveg Autoklávozható és vegyi anyagoknak ellenálló, belül páramentes, kívül karcálló; kemény és puha elemek; színtelen PC-szemüveglencse; keret átlátszó, fehér színben uvex ultrasonic CR kosárszemüveg

Védőszemüvegek – további információk

A védőszemüvegek a legfontosabb és egyben legsérülékenyebb érzékszervünk, a szemünk megóvására szolgálnak. Legyen szó marógépen, laboratóriumban vagy UV-fénynél végzett munkáról – védőszemüvegeink speciális bevonatai és megfelelő árnyalatú lencséi minden alkalmazási területhez a megfelelő megoldást biztosítják. De melyik védőszemüveg a legmegfelelőbb az adott igényekhez – különösen, ha a meglévő látászavar dioptriás szemüveg viselését teszi szükségessé? A következőkben az uvex védőszemüvegeivel kapcsolatos összes fontos tudnivalóról olvashat.

Védőszemüveg-konfigurátor

Egyedi uvex védőszemüvegét gyorsan és egyszerűen, mindössze 3 lépésben összeállíthatja online:

  1. Szemüvegmodell kiválasztása
  2. A szín kiválasztása és a kívánt logó személyre szabott elhelyezése
  3. Szemüveglencse kiválasztása

Tovább a védőszemüveg-konfigurátorhoz

Védőszemüvegeknél alkalmazott technológiák

Az uvex vállalatot már a megalapítása óta a felhasználási célok szerint kifejlesztett szemüvegtípusok egyik legelismertebb szakértőjenként tartják számon. Ehhez a bevonattechnológia alapvető szakértelmet igényel. A következőkben a különböző felhasználási módokhoz ideális bevonatokon kívül azzal is megismerkedhet, hogy miként választhatja ki a megfelelő lencseárnyalatot.

Tovább a bevonatokhoz és a színárnyalatokhoz

uvex dioptriás védőszemüvegek

Az IfD Allensbach közvélemény-kutató intézetnek a szemüveget viselő német állampolgárok látásmegőrző szokásairól készített 2014-es tanulmánya szerint a látásromlás minden második személyt érint. Ennélfogva rendkívül fontos, hogy az érintettek megfelelő korrekciójú védőszemüvegekhez jussanak.

Tovább a korrekciós védőszemüvegekhez

Megosztás Nyomtatás