Kitüntetett fejvédelem

Az uvex védősisakjait és beütődés ellen védő sapkáit többek között a következő kitüntetésekkel és díjakkal ismerték el:

uvex perfexxion, a 2018-as pro-K Award nyertese

Az uvex perfexxion innovatív védősisak átfogó jellegű koncepciójának köszönhetően számos különböző szabvány előírásának megfelel, így a legkülönbözőbb területeken is felhasználható. A pro-K Award zsűrijének ítélete: „Sokoldalúan felhasználható alkalmazási rendszer innovatív csatlakoztatási technológiával”.

Bővebben a pro-K Award díjról

uvex pheos sisakrendszer, a 2016-os pro-K Award Gold nyertese

„Rugalmas védelmet nyújtó rendszer. Rendkívül egyszerű kezelhetőség, és a három alapfunkció különösen ötletes kombinációja: fej-, hallás- és látásvédelem” – a 2016-os pro-K Award díj zsűrije így indokolta az egyedülálló uvex pheos sisakrendszer díjazását.

Az uvex pheos sisakrendszert alkotó védősisak és arcvédő a mágneses záró rendszernek köszönhetően rendkívül gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható. A két komponens úgy illeszkedik egymáshoz, hogy a sisak súlya az arcvédővel együtt is egyenletesen oszlik el a teljes fejrészen. Az uvex pheos visor akár hosszabb ideig tartó alkalmazás esetén is végig könnyen és benyomódások kialakulása nélkül viselhető. A polikarbonátból készült kiegészítő arcvédő rendszer csak csekély mértékben növeli a rendszer egyébként is könnyű összsúlyát – viszont annál nagyobb kényelmet biztosít.

Tekintse meg a „Milyen kényelmes lehet egy védősisak?” videót
Bővebben a pro-K Award díjról

uvex u-cap sport, a 2015-ös pro-K Award Gold nyertese

A 2015-ös pro-K Award Gold díjat az „Outdoor” (Szabadtéri viselet) kategóriában az uvex u-cap beütődés ellen védő sapka nyerte el. A zsűri véleménye: „Divatosan kivitelezett munkavédelem – sportos fejvédő eszközök korszerű formatervvel”.

Az innovatív uvex u-cap beütődés ellen védő sapka egyáltalán nem tartalmaz védőbetétet. Ehelyett a kemény héjba beépített méhsejtszerkezetű védőelemek csillapítják minimális szintűre a külső erőbehatásokat.

Tovább a termék oldalára
Bővebben a pro-K Award díjról


uvex pheos, a 2014-es German Design Award Special Mention díjazottja

Az uvex pheos munkavédelmi sisakot a 2014-es German Design Award Special Mention díjával tüntették ki.

Tekintse meg a „Milyen kényelmes lehet egy védősisak?” videót
Bővebben a German Design Award díjról

uvex pheos IES, a 2013-as iF Product Design Award nyertese

A 2013-as iF Product Design Award díjat az uvex pheos IES védősisak számára ítélték oda. A szolgáltatóiparban eltöltött több mint 60 év után az iF napjainkban a világ egyik legrangosabb formatervezési versenyének ad otthont. 

Tovább a termék oldalára
Bővebben az iF Design Award díjról