tanúsítványok

Termékeinket és azok alkotórészeit újra és újra független laboratóriumokkal és intézetekkel ellenőriztetjük. Megvizsgáltatjuk, hogy bőrbarátak-e. Hogy mentesek-e minden káros anyagtól. És számos egyéb szempontból.

proDERM

Számos védőkesztyűnk kiemelkedően bőrbarát tulajdonsága bőrgyógyászatilag igazolt. A pecséttel kitüntetett védőkesztyűk klinikai tesztelését a proDerm Institut für Angewandte Dermatologische Forschung GmbH (Hamburg, Németország) végezte.

proDERM tanulmányok: 11.0356-02, 11.0482-11, 13.0202-02, 15.0188-02, 15.0219-11

Az alábbi uvex védőkesztyűk viselik a proDERM „dermatologisch bestätigt” (bőrgyógyászatilag tesztelt) minőségi jelzését:

uvex phynomic foam
uvex phynomic x-foam HV
uvex phynomic allround
uvex phynomic wet
uvex phynomic wet plus
uvex phynomic XG
uvex phynomic pro
uvex phynomic C3
   uvex phynomic ESD
uvex phynomic C5
uvex phynomic lite
   uvex phynomic lite w

A proDERM neve 1994 óta egyet jelent a szakmaisággal és a tudományos szakértelemmel. A megbízásra történő bőrgyógyászati kutatások terén végzett tevékenységét egyszerre jellemzi az innováció és a tudományos megbízhatóság. Ezek a jellemzők rigorózus vizsgálati folyamatokkal és rendkívül komoly, az iparágban megszokottnál jóval magasabb minimális követelményekkel egészülnek ki. Ez adja meg a proDERM minőségi tanúsítvány súlyát. A pecsétet formázó tanúsítvány kifejezett célközönségét a kiváló minőségű termékek gyártói képezik, akik az intenzív vizsgálatoktól nem riadnak meg.

A proDERM egymástól független tanulmányokban vizsgálta a kézvédelmi termékek bőrbarát tulajdonságát. Először a termékek által okozott esetleges irritációt vizsgálták és értékelték bőrgyógyászati szempontból egy 3 x 24 órás, tapasszal végzett teszt során 32 vizsgálati alanyon. A második kísérlet a termék alkalmazására koncentrált. A vizsgálat során az egyes tesztelt termékeket 2 héten keresztül napi 8 órán át viselte 20-20 vizsgálati alany a mindennapi munkája során. Végezetül pedig orvosi értékelésnek vetették alá a bőr megfelelő területeit.

A termékek mindkét tanulmány eredményei szerint kifejezetten bőrbarátnak minősültek, amit azóta a proDERM pecsétet formázó minőségi tanúsítványa is megerősít.

további információ a proDERM-ről

proDERM tanúsítvánnyal rendelkező uvex kesztyűk