uvex 2 trend munkavédelmi lábbelik – biztonság és kényelem újraértelmezve

Ennyire színes lehet a mindennapi munka: mindegy, hogy szerelés vagy gyártás, beltér vagy kültér, az uvex 2 trend munkavédelmi lábbeli számos bevált technológiát tartalmazó modern, belépő szintű termékcsalád közepes igénybevételű alkalmazásokhoz (S1–S3). A boka kibicsaklását megakadályozó uvex anti-twist sarokmerevítő, a kiváló minőségű járótalpanyagok, valamint a sportos stílus és az élénk színek gondoskodnak arról, hogy ezt a munkavédelmi lábbelit szívesen viselje bárki. Az eredmény: a legmagasabb fokú kényelem és biztonság a dolgos mindennapokra.

  • Sportos lábvédelmi dizájn: a kortárs divatot tükröző színek és a hosszú, rugalmas fűzők sportos megjelenést kölcsönöznek az uvex 2 trend munkavédelmi lábbeliknek – és hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók szívesen viseljék azokat.
     
  • Jobb láthatóság: a munkavédelmi cipők fényvisszaverő elemei kedvezőtlen látási viszonyok között is jobb láthatóságot nyújtanak – és ezáltal a biztonságot is növelik.
     
  • Kellemes lábklíma: légáteresztő, krómmentes mikrovelúr anyaga optimális klímát teremt a lábak számára a munkavédelmi cipőben – akár hosszabb használat esetén is.


uvex 2 trend sportlich-modische Arbeitsschuhe
uvex climazone Logo


Die Sohlenmaterialien von Schuhen mit diesem Kennzeichen wurden von der Automobilindustrie entsprechend geprüft und freigegeben.A lábvédelem akár ilyen sokoldalú is lehet:

Elsőrangú viselési kényelem

A párnázott szár és cipőnyelv, illetve a sarok és a lábpárna kiegészítő ütéscsillapítása különösen kellemessé teszi a munkavédelmi lábbeli viselését.

Stabil védőkapli

A fröccsöntéssel közvetlenül felhordott PU-védőkapli térdeléskor megbízhatóan védi a szárat az elhasználódástól (csak az egyes modellek esetében).

Biztonságos csúszásgátlás

A munkavédelmi cipők ergonomikus kialakítású járótalpa a legjobb tapadást biztosítja bármilyen felületen – és nem tartalmaz káros lágyítószereket, szilikonokat stb.

Kiváló bokabicsaklás elleni védelem

Az innovatív uvex anti-twist sarokmerevítő plusz tartást biztosít a lábnak a munkavédelmi lábbeliben – és hatékonyan megelőzi a fájdalmas ficamot.

uvex 2 trend munkavédelmi lábbelik·– a termékcsalád áttekintése