uvex munkavédelmi termékek a járművek összeszereléséhez az elektromobilitás terén

Számos autógyártó alkalmaz műszaki és szervezeti megoldásokat a TOP-elvnek megfelelően a munkavállalók védelme érdekében, és gyakran ugyanazokkal a követelményekkel kell szembenézniük, mint a hagyományos jármű-összeszerelés során. Mindazonáltal vannak olyan munkahelyek, amelyeket védeni kell a feszültségektől és az ívkisülésektől. Az ergonómia és a szabadabb mozgás követelményei az összeszerelés során változatlanok. Ezért az uvex olyan termékeket kínál, amelyek nem korlátozzák a munkavállalót, mégis a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják.

Kényelmes viselet és védelem

Az ergonomikus egyéni védőeszközök gyártásakor az uvex következetesen figyelembe veszi a testalkatot és a mozgásmintákat. Ez szinte minden anyagcsoportban észrevehető, legyen szó védőruházatról, kesztyűről vagy fejvédelemről. Az ívkisülés elleni védelemmel ellátott arcvédők például lehetővé teszik a védőszemüveg középen, a fej közepén történő nyugalmi helyzetét, hogy kiegyensúlyozzák a viselő nyakára nehezedő súlyterhelést, és így megelőzzék a fáradtságot és a rossz testhelyzeteket.

Érintőképernyővel használható

Az elektromobilitás gyakran innovatív kezelési segédeszközökkel és kijelzőkkel nyűgöz le. Ezek a technológiák gyakran igénylik az érintőképernyők korlátlan használatát a munkafolyamatok optimalizálása érdekében. A védőkesztyű viselése itt nem jelenthet korlátozást, ezért az „UVEX Safety Gloves” a német gyártásában kiemelten nagy hangsúlyt fektet az érzékenységre és a kijelzők működtetésére, függetlenül attól, hogy egyúttal a durva vagy éles tárgyak elleni védelmet vagy speciális fogást is biztosítani kell.

Mi az ESD?

Tudja meg, mi a különbség az antisztatikus és az ESD között, és milyen intézkedéseket tehet az elektrosztatikus feltöltődés ellen.

További információ

Szemvédelem a jármű-összeszerelés számára

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a jármű-összeszerelés számára

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a jármű-összeszerelés számára

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a jármű-összeszerelés számára

Hallásvédelem a jármű-összeszerelés számára

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a jármű-összeszerelés számára

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a jármű-összeszerelés számára

Medicare a jármű-összeszerelés számára

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ