uvex munkavédelmi termékek a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

A közúti segítségnyújtást és mentést csak kiválasztott alkalmazottakra bízzák, de ők gyakran nincsenek tisztában a helyzettel és azokkal a veszélyekkel, amelyekkel a helyszínen találkoznak. Ha ezeken a területeken a védőeszközök hiánya miatt baleset történik, az érintettek egészsége gyakran nagy veszélyben van. Ennek oka a közúti forgalom, a változó időjárási viszonyok és a bizonytalan járműállapotok.

Az uvex ezért olyan termékeket kínál, amelyek láthatóságot és magas szintű védelmet biztosítanak az ívkisülés, a hő és a veszélyes anyagok ellen. A mentőszolgálatok biztonsága a legmagasabb követelményeket támasztja a járműmentési műveletek során.

Láthatóság 2.0

Ha az időjárási körülmények változnak, és a veszélyforrások nehezen láthatóak, az érintettek számára különleges védelemre van szükség. Gyakori, hogy az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő láthatósági ruházat puszta fényereje és fényvisszaverő képessége nem elegendő ahhoz, hogy a munkavállaló a mentők vagy közúti segítségnyújtók számára is láthatóvá váljon. Az „uvex protection active flash” emellett a tanúsított láthatósági ruházatot kiváló minőségű fényvezetőkkel látja el, hogy a visszaverődésen túl is garantálja a védelmet igénylő alkalmazottak aktív érzékelését az utcai közlekedésben.

Feszültség elleni védelem

Az elektromobilitás, a nagy teljesítményű akkumulátorok használata és a nem egyértelmű mentési helyzetek során egyre gyakoribbá válik a feszültség miatti kockázat. A lehetséges ívkisülések esetén a hangsúly a kezek, a fej és a test védelmén van. Az uvex az egyéni védőeszközök rendszerszolgáltatójaként tudja, hogy a védelmi termékek összehangoltak és a veszélyek minimalizálását szolgálják. A több szabványnak megfelelő munkaruházat, az ívkisülés elleni arcvédők és a nagyfeszültségű kesztyűk mindennaposak ezeken a területeken.

Kényelmes viselet és védelem

Az ergonomikus egyéni védőeszközök gyártásakor az uvex következetesen figyelembe veszi a testalkatot és a mozgásmintákat. Ez szinte minden anyagcsoportban észrevehető, legyen szó védőruházatról, kesztyűről vagy fejvédelemről. Az ívkisülés elleni védelemmel ellátott arcvédők például lehetővé teszik a védőszemüveg középen, a fej közepén történő nyugalmi helyzetét, hogy kiegyensúlyozzák a viselő nyakára nehezedő súlyterhelést, és így megelőzzék a fáradtságot és a rossz testhelyzeteket.

uvex protection active flash

Foszforeszkáló kabátok és mellények, amelyeket viselve a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyok mellett is eltéveszthetetlen lesz.

További információ

Szemvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

Hallásvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

Medicare a közúti segítségnyújtáshoz és mentéshez az elektromos járművek esetében

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ