uvex munkavédelmi termékek az értékesítés során

A járműértékesítési részleg bemutatóterme modern dizájnjával és márkanyelvével nyűgöz le. Az értékesítési munkatársak minden nap találkoznak az ügyfelekkel, és megtestesítik márkája értékeit és minőségét.

Ennek során találkoznak az ügyfeleivel, és ezáltal rengeteg emberrel. Az uvex olyan termékeket kínál erre a célra, amelyek elegánsan vagy sportosan egészítik ki márkája nyelvezetét, egyúttal azonban védik az alkalmazottakat a többi emberrel való közvetlen érintkezésben vagy a műhelybe vezető gyors úton.

Az értékesítés mint veszélyforrás?!

A műhelyhez képest az értékesítés gyakran veszélytelennek tűnik a munkavállalók számára. A képernyők előtt töltött hosszú munkaidő vagy az egyterű irodákban jelen lévő terhes zajszint azonban nem jelenthet többé alábecsült egészségügyi kockázatot az alkalmazottak számára. Az uvex széles választékában számos divatos képernyőszemüveg található, amelyek segítenek megakadályozni a helytelen fejtartást, ezenkívül pedig tükröződésgátló bevonattal vagy kékfény-szűrővel is felszerelhetők. A csekély csillapítású fülhallgatók kényelmes hallásvédelmet és koncentrált munkavégzést tesznek lehetővé, egyúttal pedig beszédérthetőséget biztosítanak az olykor sietős irodai mindennapokban.

Divatos védelem az értékesítésben és a műhelyben is

A stílusos dizájnt, a kis súlyt és a nagy fokú védelmet előtérbe helyező cipőcsaláddal az „uvex 1 business” modellek divatos kombinációt kínálnak minden ügyfélmegbeszéléshez vagy a műhelyben történő rövid sétához. Legyen szó félcipőről, fűzős bakancsról vagy bokacsizmáról, ezek a cipők ügyesen kombinálhatók az üzleti öltözékkel, és lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy rugalmasan mozogjanak az értékesítési tér és az emelőplatform között.

Szemvédelem az értékesítés számára

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Lábvédelem az értékesítés számára

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Hallásvédelem az értékesítés számára

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem az értékesítés számára

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Medicare az értékesítés számára

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ