uvex munkavédelmi termékek műhelyekben

Az olajcseréktől kezdve a különböző javításokon át a jármű előkészítéséig a műhelyben dolgozó munkatársainak sokoldalúnak kell lenniük. Nagy nyomás nehezedik rájuk a határidők betartása miatt, ugyanakkor a legnagyobb pontossággal kell dolgozniuk, hogy biztosítsák a járművek működését és minőségét.

A terjedelmes védőfelszerelés gyakran akadály, de a veszélyek miatt nélkülözhetetlen. Az olajos, csúszós vagy akár elektronikus alkatrészek környezetében történő biztonságos munkavégzéshez az uvex a legjobb ergonómiával rendelkező termékeket fejlesztette ki, amelyek garantálják a tiszta látómezőt, a maximális mobilitást és a biztonságos fogást.

Biztonságos és vonzó

A fent említett védelmi kritériumokon túlmenően a közvetlen ügyfélkapcsolatban álló alkalmazottai a márkája reklámarcai is egyúttal. Az uvex divatos lábbelijeivel és munkaruházatával vállalata értékei nemcsak egységes színben és stílusban jelenhetnek meg, hanem a rendkívül kellemes viseletnek köszönhetően az alkalmazottak jóllétében is megmutatkoznak.

Védelem tetőtől talpig

Bár valószínűleg már tudja, hogy az uvex tetőtől talpig biztosít védőeszközöket, aligha van olyan terület, ahol ez fontosabb, mint a műhelyében. Ha a légzésvédő maszk és a védőszemüveg, a fülvédő tok és a fejvédő, a ruházat és a kesztyű nem illeszkedik egymáshoz, akkor ez gyakran a munkavállalók számára biztosított védőhatás és kényelem rovására megy. Szakértői tanácsadást és útmutatást nyújtunk a szükséges védőeszközök optimális kiválasztásához.

Hogyan találom meg a megfelelő védőkesztyűt?

A megfelelő védőkesztyű minden veszélyes területre

További információ

Szemvédelem a műhelyben

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a műhelyben

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a műhelyben

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a műhelyben

Hallásvédelem a műhelyben

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a műhelyben

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a műhelyben

Medicare a műhelyben

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ