uvex munkavédelmi termékek a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Ahhoz, hogy megfeleljen ügyfelei magas igényeinek, olyan termékeket gyárt, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Ebben jelentős szerepet játszik a festékkompatibilitás, a szöszmentesség és a termékvédelem.

Az uvex személyes küldetésének tekinti az emberek védelmét („protecting people”, és ezzel párhuzamosan az Ön termelésének folyamataira összpontosít. A festékbevonatokat zavaró anyagok ezért szóba sem jöhetnek a gyártása és alkalmazottai védőfelszerelései esetében, ezért az uvex már a gyártási folyamat során odafigyel erre.

Festékkompatibilitás

A tökéletes festés érdekében az uvex olyan anyagokat és anyagokat használ az egyéni védőfelszerelések gyártása során, amelyek problémamentessé teszik a festési folyamat során történő felhasználásukat. Az uvex tetőtől talpig kínál egyéni védőeszközet, így olyan összehangolt felszereléseket képes rendelkezésre bocsátani, amelyek megfelelnek az Ön legmagasabb minőségi elvárásainak a járművei és az alkalmazottai tekintetében. Anyagszakértőink szorosan együttműködnek a nagy autógyártók laboratóriumaival a vizsgálati eljárások (LABS) kísérése és az interferenciaminták kizárása érdekében.

Szöszmentesség

Nemcsak a nemkívánatos anyagok veszélyeztetik a járművek tökéletes fényezését, hanem a dolgozók ruházatáról lekerülő szálak és szöszök is. Ugyanez vonatkozik számos tiszta téri környezetre is, ahol az egyéni védőeszközöknek védeniük kell az embereket és a terméket. Az uvex például tencelből készült pólókat használ: a tencel fenntartható erdőgazdálkodásból származó, természetes eukaliptuszfából készült szál, amely nem csak magas nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, hanem minimális mennyiségű szöszt hagy maga után.

Chemical Expert System

Az uvex vegyianyag-adatbázissal gyorsan és egyszerűen szakértői segítséget kaphat a veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges megfelelő védőkesztyűk és védőfelszerelések kiválasztásához. A szabványos permeációs listák mellett saját, egyedi permeációs listákat is készíthet. A „made in Germany” típusú kesztyűk széles választéka mellett lüneburgi gyártóüzemünk saját laboratóriummal rendelkezik, amely elemzi a veszélyes anyagait, és a megfelelő kesztyűt ajánlja az adott munkához.

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Tapasztalja meg az uvex világát élőben

Ezeken a kiállításokon találkozhat velünk. Örülünk a találkozásnak!

Ugrás a kiállításokra

Szemvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Hallásvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Medicare a festék-, a műanyagágazat és a tiszta téri környezetek számára

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ