uvex munkavédelmi termékek a karosszériagyártás és a fémfeldolgozás számára

Alkalmazottai fém alapanyagokat felületkezelnek és dolgoznak fel, egészen a járműalkatrészekig vagy karosszériákig? Ha igen, akkor munkahelyükön az éles fém, a szikrázás, a forgácsok, a hő, a hegesztés és a csiszolás gyakran előfordulnak. Ezeken a munkaterületeken különösen nagy szükség van a balesetvédelemre és az ergonómiára. Az uvex a fémfeldolgozó vállalatokkal szoros együttműködésben folyamatosan fejleszti az erre a célra szolgáló termékeket, amelyek a legmagasabb szintű védelmet és elfogadottságot biztosítják alkalmazottai számára.

Különösen kiemelkedő vágás elleni védelem és bőrbarát tulajdonságok

Az éles szélű fémek kezelését illetően a védőkesztyűvel és a védőruházattal kapcsolatban indokoltan magasak az elvárások. A balesetek legnagyobb részét az aprótól a súlyosig terjedő vágási sérülések teszik ki. Ezért fontos az érintett munkavállalók megfelelő védelme és a maximális kényelem biztosítása még nehéz munkakörülmények között is. Az uvex ezt innovatív textíliák alkalmazásával éri el, amelyeket a természetes szálaknak (pl. bambusz) és a bőrgyógyászati teszteknek köszönhetően gyakran még az allergiások is nyugodtan hordhatnak, ugyanakkor védik viselőjüket.

Személyre szabott egyéni védőeszközök tesztelése

A kesztyűk és textíliák bőrbarát tulajdonságán kívül ezek védőhatását is speciális vizsgálati eljárásoknak vetik alá. Jelenleg azonban nincs olyan szabvány, amely hivatalos eljárást tartalmazna a szikrázás kockázatára vonatkozóan (pl. csiszolási munkák során). Ezért az uvex saját tesztberendezéseket fejleszt ki az ilyen jellegű kockázatokra, amelyek a gyakorlatban tesztelik egyéni védőeszközeink teljesítményét, és így optimális védelmet biztosítanak viselőjük számára.

Korlátlan védelem minden fülnek

A fémmegmunkálásban a védőruházat, a védőkesztyű és a védőszemüveg mellett az optimális hallásvédelem elengedhetetlen felszerelésnek számít az érintett munkavállalók számára. Az uvex nemcsak a különböző illeszkedésű és tulajdonságú füldugók széles választékát kínálja, hanem fülvédőket és egyedi fülillesztékeket is. Ez utóbbiakat képzett szakemberek alakítják ki, és beszédérthetőségük, fenntarthatóságuk és a munkavállalók általi elfogadottságuk mindenki lenyűgöz.

Hallásvédő-tanácsadó

A hallásvédő eszközök számos különböző változatban állnak rendelkezésre, és különböző helyzetekben használhatók.

További információ

uvex Bamboo TwinFlex®

Bevezetése óta az uvex Bamboo TwinFlex® technológia garantálja a legmagasabb szintű vágásvédelmet.

További információ

Szemvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

Hallásvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

Medicare a karosszéria- és fémmegmunkáláshoz

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ