uvex munkavédelmi termékek a logisztikában és az építkezéseken

Élvezettel figyeljük ügyfeleink fejlődését és folyamatos innovatív változásait az autóiparban. Új épületek és gyártóüzemek épülnek, ugyanakkor optimalizálják a szállítási útvonalakat és a raktározást.

Ebben az összefüggésben fontos, hogy olyan védőeszközöket kínáljunk, amelyek ergonómiailag és elfogadottság szempontjából meggyőzőek, a szituációs zajterhelés és a változó időjárási körülmények ellenére is. A logisztikában vagy az építőipari gépek vezetésében használt képernyők nem szenvedhetnek hátrányt a termékeink viselése közben, hanem védeniük kell a munkavállalót.

Láthatóság 2.0

Ha az időjárási körülmények változnak, és a veszélyforrások nehezen láthatóak, az érintettek számára különleges védelemre van szükség. Gyakori, hogy az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő láthatósági ruházat puszta fényereje és fényvisszaverő képessége nem elegendő ahhoz, hogy a munkavállaló már a tesztvezetők vagy a logisztikai járművek vezetői számára is láthatóvá váljon. Az „uvex protection active flash” emellett a tanúsított láthatósági ruházatot kiváló minőségű fényvezetőkkel látja el, hogy a visszaverődésen túl is garantálja a védelmet igénylő alkalmazottak aktív érzékelését olyan területeken, mint a logisztika és az építkezések.

Érintőképernyővel használható

Különösen a logisztika terén jellemző, hogy a legkülönfélébb áruk és csomagolások kezelése miatt a dolgozók keze különleges védelmet igényel. A legújabb technológiák azonban gyakran igénylik az érintőképernyők korlátlan használatát a munkafolyamatok optimalizálása érdekében. A védőkesztyű viselése itt nem jelenthet korlátozást, ezért az „uvex Safety Gloves” a német gyártásában kiemelten nagy hangsúlyt fektet az érzékenységre és a kijelzők működtetésére, függetlenül attól, hogy egyúttal a durva vagy éles tárgyak elleni védelmet is biztosítani kell.

UV és kék fény elleni védelem

Az egyéni védőeszközök kiválasztásakor gyakran elhanyagolják az UVA- és UVB-sugarak elleni védelmet. Míg a logisztikai és építkezések kültéri területein biztosítani kell a szem és a bőr optimális UV-védelmét, nem szabad elfelejteni, hogy a beltéri helyiségekben is leselkednek veszélyek a szemre az intenzív médiahasználat (számítógép, táblagép stb.) és az izzókról a LED-es világításra való átállás miatt keletkező kék fény (HEV) miatt. A mady by uvex védőszemüvegek optimális védelmet és a legjobb kilátást nyújtják Önnek kül- és beltéren egyaránt. A megfelelő UV-védelemmel ellátott védőruházat még a kiemelten napsugaras napokon is lehetővé teszi a biztonságos használatot.

uvex protection active flash

Foszforeszkáló kabátok és mellények, amelyeket viselve a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyok mellett is eltéveszthetetlen lesz.

További információ

protecting planet

Az uvex óvja az embereket és a bolygót.

Tudjon meg többet

Szemvédelem a logisztikában és az építkezéseken

Lencseszínezési tanácsadó

Minden igényhez a megfelelő lencseárnyalatot kínáljuk.

Ugrás a tanácsadóra

UV400 vs. UV380

A WHO 400 nm-ig terjedő UV-védelmet javasol. Ez mindig is természetes volt az uvex számára.

További információ

Kézvédelem a logisztikában és az építkezéseken

A tökéletes védőkesztyű

Találja meg a tökéletes védőkesztyűt most négy egyszerű kérdés megválaszolásával.

Ugrás a tanácsadóra

Lábvédelem a logisztikában és az építkezéseken

Cipőméret-tanácsadó

Az uvex cipőméret-tanácsadó alkalmazással könnyedén megmérheti a lábát, és meghatározhatja a szükséges cipőméretet és -szélességet.

További információ

Fejvédelem a logisztikában és az építkezéseken

Hallásvédelem a logisztikában és az építkezéseken

A füldugók helyes használata

A teljes védőhatás csak akkor érvényesülhet, ha helyesen használja a hallásvédőt, és megfelelően tisztítja az újrafelhasználható füldugókat.

További információ

Légzésvédelem a logisztikában és az építkezéseken

Légzésvédelmi tanácsadó

A legrövidebb út a tökéletesen illeszkedő légzésvédő álarchoz.

További információ

Védőruházat a logisztikában és az építkezéseken

Medicare a logisztikában és az építkezéseken

Tanúsított uvex medicare védőcipőbetétek

Minden egy pillantásra, amit a talpbetétekről tudnia kell!

További információ

(csak németül)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ