SuperFabric® szúrásvédelem

Szúrásbiztos SuperFabric® belül

A SuperFabric® anyagból készült HexArmor® kesztyűk, kar- és testvédők tervezésüknél fogva felfognak és elterelnek mindent: a recés faforgácshoz hasonló ipari szúrásveszélyektől kezdve az acél fonott kábelek egyetlen drótszáláig. A kis méretű védőlapok geometriája csapdába ejti és blokkolja a veszélyt, rugalmasságot biztosít, ugyanakkor megakadályozza, hogy a szúrás elérje a bőrt, ami sérüléshez vezetne.

A szúrások okozta sérülések valódi ára

A szúrás okozta sérülések továbbra is nagyon valós problémát jelentenek a munkahelyeken. A kezekkel kapcsolatos átlagos kárigény most meghaladta a 6000 dollárt, a munkából kiesett dolgozók kártérítési igénye majdnem elérte a 7500 dollárt, a közvetett költségek pedig akár 20-szor nagyobbak voltak.

Valódi szúrásveszély és szúrásveszély-besorolások

Bár a szankcionált biztonsági besorolások remek kiindulási pontot nyújtanak az egyéni védőeszközök megítéléséhez, az egyéni védőeszközök sikeres bevezetésének megkezdéséhez kulcsfontosságú szerepet tölt be a próbaprogram. A munka során felmerülő veszélyek nagyon különböznek a laborban teszteltektől. A SuperFabric® technológia teljesen egyedi megoldás, amely védőlapokkal hárítja el a felmerülő szúrásveszélyt.

Esettanulmány: A forgács okozta sérülések NULLÁRA való csökkentése

Egy erdészeti termékeket gyártó nagy üzem havonta 15-ször tapasztalt forgács okozta sérülést, és nem tudott megoldást találni erre a folyamatos problémára. A HexArmor® kesztyűk és karvédők bevezetése a Weyerhaeuser lemez- és furnérgyártó üzemekbe a feljegyezhető sérülések számát havi 15-ről NULLÁRA csökkentette!

PDF Letöltése (en)