SuperFabric®, amely felett elsiklik a vágás

SuperFabric Brand Material | Safety Redefined | HexArmor®

A SuperFabric® egy kizárólag a HexArmor® által licencelt megoldás*, amely védelmet nyújt a munka során előforduló legnagyobb veszélyekkel (pl. pengék, drót, fém, üveg és tűk) szemben, megelőzve az életeket megváltoztató sérüléseket, és több milliót megtakarítva a vállalatok számára az orvosi költségek terén. A SuperFabric® apró védőlapjainak kiépítése védelmet nyújt a vágással, szúrással és tűszúrással járó sérülések ellen, a kézügyesség feláldozása nélkül.

Tudj meg többet

Védelmi belső rész

A SuperFabric® védelem a HexArmor® egyéni védőeszközeinek széles választékában megtalálható. Számos, az építőiparban, olaj- és gáziparban, bányászatban, faiparban, közműveknél stb. tevékenykedő dolgozó részesült a kéz-, kar- és testvédelmi termékeink hozzáadott védőrétegei és minőségi felépítése által nyújtott előnyökben. A HexArmor® küldetése, hogy minden dolgozó minden nap sértetlenül térjen haza, azzal kezdődik, hogy elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a dolgozók minden alkalommal magabiztosan szerelkezzenek fel a munkavégzéshez.

Érdeklődjön a próbaprogrammal kapcsolatban

Páratlan vágásvédelem a SuperFabric® technológiának köszönhetően

A SuperFabric® márkájú anyagok az ISEA/ANSI szabvány A6 és A9 szintjének megfelelő vágásállóságot biztosítanak, és meghaladják a CE 5. szintjének megfelelő védelmi szintet. Az apró védőlapok kiépítésének köszönhetően a veszélyek nem jutnak át a bőr felszínén.

Tudj meg többet

SuperFabric® szúrásállóság

A SuperFabric® márkájú anyagokat úgy alakították ki, hogy mindent eltereljenek és blokkoljanak, ami az iparágban szúrásveszélynek számít (pl. faforgács vastagságú tárgyakat vagy acél fonott kábelek egyetlen drótszálát). A védőlapok közötti távolság a teljesítmény feláldozása nélkül biztosítja a szükséges rugalmasságot.

Tudj meg többet

SuperFabric® tűszúrásvédelem

A HexArmor® tűszúrásbiztos termékek rugalmas SuperFabric® anyagok egymásra való réteges elhelyezésével készülnek; kiváló teljesítményt nyújtanak a kézügyesség feláldozása nélkül. A SuperFabric® védőlapok a védőlapok között található kis résekben blokkolják és elterelik, vagy csapdába ejtik és feltartóztatják a tű okozta veszélyeket, így védve a munkavállalókat a tűszúrásos sérülésektől.

Tudj meg többet