SuperFabric® tűszúrásvédelem

Tűszúrásbiztos SuperFabric® belül

A HexArmor® tűszúrásálló termékei SuperFabric® márkájú anyagból készült rétegekkel rendelkeznek, amelyek a védőlapok között található kis résekben blokkolják, elterelik, csapdába ejtik vagy feltartóztatják a tű okozta veszélyeket. Mindezt a kézügyesség és a szellőzés megőrzése mellett.

A tűszúrásos sérülések valódi ára

A tűszúrások elterjedése az újrafeldolgozó, hulladékkezelő és rendfenntartó iparágakban (különösen az opiátjárvány miatt) folyamatosan fokozódik. Megfelelő védelem nélkül a dolgozók ki vannak téve életüket megváltoztató tűszúrásos sérüléseknek, amelyek vérrel terjedő kórokozókhoz vezethetnek, beleértve a hepatitisz B-t, a hepatitisz C-t és a HIV vírust is.

Új szintű tűvédelmi eredmények

2016-ban az észak-amerikai ANSI/ISEA 105 szabvány frissítve lett az ASTM F2878-10 tűszúrásos teszttel, mivel felismerték, hogy a tűszúrásos sérülések gyakran jelentenek potenciális – kitettséggel járó – kockázatot az orvosi, higiéniai, újrahasznosítási és a bűnüldözéssel foglalkozó iparágakban. A HexArmor® tűszúrásálló egyéni védőeszközeinek teszteredményei lenyűgözőek.

Tű + vágásállóság – első számú biztonság minden típusú veszéllyel szemben

A SuperFabric® iparágat meghatározó, tűszúrás elleni védelmet nyújt. És a legtöbb más tűszúrásálló technológiával ellentétben a HexArmor® PointGuard® termékek használatakor nem csorbulnak egyéb védelmi tulajdonságok. Tűszúrásbiztos termékeink az iparág egyik legmagasabb szintű vágásállóságát biztosítják.

Esettanulmány: Tűk újrahasznosításának megoldása

A hulladékgazdálkodásban tevékenykedő újrahasznosító dolgozók évente mintegy két-három milliárd helytelenül ártalmatlanított tűnek vannak kitéve, ami elfogadhatatlan egészségügyi kockázatot jelent az alkalmazottak és a vállalat számára. A WM biztonsági csapatával együttműködve a HexArmor® tervezői olyan védőkesztyű-sorozatot dolgozott ki, amely ellenáll a tűszúrásoknak és szúrásoknak, valamint a törött üvegszilánkok, acél, huzal és faforgács okozta vágásoknak.

PDF Letöltése (en)

Opiátjárvány: Tűszúrás elleni védelmet bemutató eset

A rendőrök, tűzoltók, elsősegélynyújtók és a fegyőrök egyre inkább ki vannak téve annak a veszélynek, hogy munkavégzés közben életet megváltoztató betegséget kapnak el. A tűszúrás elleni védelem egyre növekszik, és a HexArmor® vezető szerepet tölt be a bűnüldöző iparágban a tűszúrásálló egyéni védőeszközökkel kapcsolatos képzés és program bevezetésében.