ESD-kesztyű érintőképernyőkkel való használatra – munkavédelmi kesztyűk az 5. érzék számára

Az uvex phynomic airLite kesztyűk – a kategória legkönnyebb védőkesztyűiként – érezhető különbséget jelentenek a viselési kényelem tekintetében: egyetlen kesztyűsorozatban egyesítik a jó tapintást és érzékenységet, a kis tömeget és a légáteresztő képességet. Tökéletesen alkalmasak precíziós munkavégzéshez, a legkisebb és legérzékenyebb részegységek kezeléséhez, valamint jól alkalmazhatók valamennyi elterjedt képernyőhöz, táblagéphez és mobiltelefonhoz.

ESD-kesztyű A, B és C vágásvédelmi besorolással

Az uvex phynomic airLite sorozat minden modellje ESD-védőkesztyű, és ideális az érintőképernyőkkel való használatra. Az uvex phynomic airLite A ESD kesztyű teljesen új fejlesztésű bevonata több előnyt egyesít egy még sosem látott munkavédelmi kesztyűben. Az új sorozatot további két modell, az uvex phynomic airLite B ESD és az uvex phynomic airLite C ESD egészíti ki. Utóbbi megfelel az EN 388:2016 vágásvédelemről szóló szabvány C védelmi osztálya előírásainak. Mindkettő világoskék színű, és a fekete uvex airLite ESD A-val megegyező jellemzőkkel bír.

A könnyűsúlyú: uvex phynomic airLite A ESD

uvex phynomic airLite type A ESD sensitive working gloves

TERMÉKINFORMÁCIÓK MEGTEKINTÉSE

Termékbemutató megtekintése

B vágásvédelmi besorolás: uvex phynomic airLite B ESD

uvex phynomic airLite B ESD with cut protection

TERMÉKINFORMÁCIÓK MEGTEKINTÉSE

Termékbemutató megtekintése

C vágásvédelmi besorolás: uvex phynomic airLite C ESD

uvex phynomic airLite C ESD mit cut protection

TERMÉKINFORMÁCIÓK MEGTEKINTÉSE

Termékbemutató megtekintése

Maximális érintésérzékelés a tökéletes illeszkedés miatt

A kézformához tökéletesen illeszkedő szabású, 18-as fonálsűrűségű bélés (poliamid, elasztán, szénszál), valamint az újonnan kifejlesztett „airLite” aqua polimerbevonat egyedülálló kombinácója kiemelkedő tapintást és érzékenységét biztosít a precíziós munkákhoz, valamint a legkisebb és legérzékenyebb részegységek kezeléséhez. Emellett e kombináció révén az uvex phymonic airLite védőkesztyű a legkönnyebb kategóriájában, és második bőr érzetét kelti.

Előnyök az Ön számára: 

 • Biztos fogás a finom tevékenységekhez
 • rendkívüli, tartós viselési kényelem
 • nagyobb légáteresztő képesség és kevesebb izzadás munka közben
uvex phynomic airLite

ESD-kesztyűk – Személyi és anyagi biztonság

Az uvex phynomic airLite munkavédelmi kesztyűk a DIN EN 16350:2014 szabvány előírásai szerint megfelelnek az ESD-környezetekben való használatra. A szén bélésbe való bedolgozásának köszönhetően biztosítható a részegységek védelme* a kritikus gyártási fázisok során, és a munkavállalók biztonságosan tevékenykedhetnek pl. robbanásveszélyes területeken.

Előnyei:

 • Az antisztatikus ESD-kesztyűnek köszönhetően a munkavállalók és a termékek védve vannak
 • Az ESD védelmi koncepció tökéletes alkotóeleme*

*Az általános ESD-védelmi rendszerhez további egyéni ESD-védőfelszerelések használata, és adott esetben további védelmi intézkedések bevezetése szükséges. Az uvex más egyéni ESD-védőfelszereléseivel (biztonsági cipő, ruházat) kombinálva tökéletes védelmi rendszer biztosítható robbanásveszélyes területeken, valamint olyan esetekben, amikor a részegységeket védeni kell az antisztatikus kisülés ellen.

Intelligens és jövőálló - Munkavédelmi kesztyű érintőképernyő-kezelési funkcióval

Egyre több vállalat integrál intelligens módszereket a gyártási folyamataiba. Az ipari termelés digitalizációja (az úgynevezett ipar 4.0) teljes gőzzel halad előre. Az uvex phynomic airLite munkavédelmi kesztyűk ideálisak az érintőképernyőkkel való használatra, így lényegében minden képernyőn, táblagépen és mobiltelefonon alkalmazhatók, hogy a lehető legfelkészültebben tekinthessen a jövőbe.  

Előnyök az Ön számára:

 • nem kell bajlódni a kesztyű le- és felvételével a tevékenységek során
 • a védőkesztyű folyamatos viselete révén kisebb a sérülés kockázata
 • nagyobb termelékenység a kevesebb időveszteség révén
easy and comfortable, even when using touchscreens our newest uvex phynomic safety glove

mindig jó fogást biztosít– airLite bevonattechnológia

Az újonnan kifejlesztett airLite bevonatnak köszönhetően mindig garantálható a biztos fogás. Nem számít, hogy száraz vagy nedves/olajos munkakörnyezetről vagy munkadarabról van szó, minden környezethez megtalálja a hozzáillő uvex phynomic airLite kesztyűt. Emellett a strapabíróságra és a hosszú élettartamra is ügyeltünk. Szennyező anyagoktól mentes airLite-Aqua polimerbevonatunk garantálja az Ön biztonságát.

Előnyök az Ön számára:

 • tökéletes fogásbiztonság bármilyen tevékenységnél
 • a strapabíró bevonatnak köszönhetően gazdaságos
 • mentes a bőrt irritáló szennyező anyagoktól
uvex phynomic airLite: safety that you feel at every touch

Függetlenül bevizsgáltan biztonságos – termék- és egészségvédelem

A Németországban gyártott uvex phynomic airLite védőkesztyű gyorsítóktól és más szennyező anyagoktól mentes. A kesztyű bőrbarát jellemzőit független dermatológiai vizsgálatok igazolják. Ezt független vizsgálatok és tanúsítványok garantálják. Az uvex még magasabbra emeli a mércét pure szabványával és a szennyező anyagokra vonatkozó belső tiltólistájával.

Előnyök az Ön számára:

 • szennyező anyagoktól mentes kesztyű, amely allergiások számára is megfelelő.
 • nem szennyezi a részegységeket
 • Segíti megvédeni termékeit
the new uvex phynomic airLite

Az uvex i-gonomics típusú védőkesztyűk viselésével mérhető tehermentesítés érhető el

A kezek védelme mellett mérhetően nagyobb tehermentesítés: az uvex i-gonomics újraértelmezi a kényelmes viselet fogalmát: Az innovatív termékrendszer jellemzői az ergonomikus kényelem, a kis tömeg és az ideális szellőzés. A védőkesztyűk esetében ez kellemes viselési élményt és optimális mozgathatóságot jelent, aminek köszönhetően nagy igénybevételt jelentő körülmények között is optimális teljesítmény születik.

Tudományos módszerekkel mérhetővé tettük az uvex phynomic airLite védőkesztyűkkel kapcsolatos ígéreteinket:

 • Húzóerő-nyúlás 120%-on, teljes megnyúlás: 32 N => 4,8
 • Területisűrűség:24,8 mg/cm2 => 4,3
 • RET-érték (kézszellőzés): 29,21 =>: 3,1

=> megkapjuk a Relief-Indexet: 4.07*

* A Relief-index kiszámítása: A Relief-index kiszámítása a három indexérték (IW), azaz erő, súly és klíma (force, weight és clima) középértékéből történik; értéke 0 (= rossz) és 5 (= optimális) közé eshet.

Bizonyosodjon meg róla!

uvex phynomic airLite A: comfortable, lightweight, ergonomic