A 2017 októberében megrendezett A+A munkavédelmi szakkiállítás látogatói bepillantást nyerhettek a jövőbe. Technológiával. Fenntartható egyéni védőeszköz koncepcióval. És természetesen egy sor új, innovatív termékkel – a főbb címszavak:

Közvetlenül a védősisakokhoz
Közvetlenül a védőszemüvegekhez
Közvetlenül a hallásvédelemhez
Közvetlenül a légzésvédő álarcokhoz
Közvetlenül a védőruházathoz és munkaruhához
Közvetlenül a védőkesztyűkhöz
Közvetlenül biztonsági lábbelikhez
Közvetlenül a személyre szabott egyéni védőeszközökhöz

 

Védősisakok

Az uvex perfexxion termékkínálatunk első olyan sisakja, amely szabványos ipari, hegymászó és kerékpáros sisakként is használható. Tökéletes ergonomikus illeszkedése és optimális szellőzése viselését különösen kellemessé teszik. Ezzel kapcsolatban olvassa még el a sajtóközleményt.

Az új színváltozatoknak köszönhetően a többi, már jól bevált védősisak-termékcsaládjaink is bővültek.

 

 

 

Védőszemüvegek

Az új uvex pheos cx2 sonic termékünk igazolja, hogy a kompakt kialakítás és a kellemes viselet kosárszemüvegeknél is lehetséges! Csekély súlya, jó szellőzési tulajdonságai és kényelmes, zárt illeszkedése ezt a szemüveget optimális uvex i-gonomics termékké avatja.

Ezenkívül védőszemüvegeink jelenlegi kínálatát új modellekkel egészítettük ki – pontosabban szólva a szemüveg, bevonat és lencseárnyalat új kombinációjával. Apropó színárnyalat: Hogy mindig a felhasználási területéhez legmegfelelőbb színárnyalatú védőszemüveget találja meg, új online tanácsadót fejlesztettük ki – melyet itt azonnal ki is próbálhat!!

 

 

Hallásvédelem

Az uvex K sorozat kényelmes, biztonságos és megbízható fültokos hallásvédőnk. Ahhoz, hogy kínálatunkat a kedvelt termékcsaládon belül értelmesen lekerekíthessük, összehajtható fültokkal, rendkívüli csillapító hatású fültokkal, valamint gyermekek és fiatalok számára készült fültokkal egészítettük ki.

 

 

Légzésvédő álarcok

Az uvex v-ionics álarc szabadalmaztatott, új bionikai szerkezetű légzésvédő szelepe érezhetően megkönnyíti a lélegzést – a munkahelyi kényelmesebb viselet és a maximális biztonság érdekében. Ez teszi az FFP2 álarcot az uvex i-gonomics termékrendszerünk értékes kiegészítőjévé.

Az új uvex silv-Air premium álarcaink ezenkívül kényelmes álarcokat kínálnak mindhárom (FFP1, FFP2 és FFP3) védelmi osztályban. Az álarcok használójukat különösen megbízhatóan védik, és tökéletesen viselhetőek a legtöbb munkavédelmi szemüvegünkkel együtt.

 

 

Védő- és munkaruházat

Teljesen megújult 26-os kollekciónk, a sportos és robusztus uvex syneXXo sorozat, az újonnan fejlesztett vágásvédelmi pólók és nadrágok, a legmodernebb uvex suXXeed munkaruházat tökéletes illeszkedéssel és funkcionalitással és még sok minden mással – az uvex ebben az évben a védő- és munkaruházat témáját az alapoktól gondolta át. Ezért többek között a plus X Award díjjal tüntettek ki bennünket!

 

 

Védőkesztyűk

A kényelem és védelem tökéletes harmóniája – ezt ígérik az új, varrás nélküli uvex synexo védőkesztyűk Megerősített védelmi zónáik a precízióstól a nagy igénybevételt jelentő munkákig minden tevékenységhez tökéletesen alkalmasak, így funkcionalitásban és viselési kényelemben egyaránt új mércét állítanak.

De a vágásvédelmi kesztyűk területén is vannak újdonságok – mint például az uvex C500 M foam vagy az uvex C5.

 

 

Biztonsági lábbelik

A sikeres uvex 2 cipőcsaládunk tovább bővült: Az új, VIBRAM® tartozékokkal felszerelt modellek még kemény feltételek mellett is pihentető lábklímáról gondoskodnak. És ha még egy kis sportos könnyedségre is szükség van, az újonnan bemutatott uvex 1 biztonsági lábbelivel olyan uvex i-gonomics terméket kapunk, amely soha nem tapasztalt módon egyesíti a tetszetős kinézetet a biztonsággal.

 

 

Személyre szabott egyéni védőeszközök

A fülbe illeszthető egységek területén is kifejlesztettünk egy uvex i-gonomics terméket: uvex high-fit u-cut HC. Újszerű felépítésével – a szokásos fülbe illeszthető egységekhez képest – tökéletesíti a viselési kényelmet, és gondoskodik az optimális hangzásérzékelésről, anélkül hogy a csillapító hatást elhanyagolná. uvex high-fit u-cut HC egységként ezenkívül teljesen fülkagylós változatban is kapható.

Korrekciós védőszemüvegeink esetében az új sportos RX keretek az egyediséget és a zárt illeszkedést összekötik a tökéletes szabással és védelemmel.