Kitüntetett szemvédelem

Az uvex védőszemüvegeit többek között a következő kitüntetésekkel és díjakkal ismerték el:

uvex pheos cx2, a 2018-as German Design Award nyertese

Stílus és kényelem, biztonság és dizájn találkozása: a megjelenés és a funkcionalitás egyedülálló harmóniájának köszönhetően az uvex pheos cx2 egy további díjat is elhódított.

uvex pheos cx2
Tovább a German Design Award weboldalára 

uvex pheos cx2, a 2017-es pro-K Award nyertese

Az uvex pheos cx2 új mércét állított a professzionális száras szemüvegek világában – amelyet az elismert pro-K Award zsűrije is meglátott. A félkész és fogyasztói műanyag termékek ipari szövetsége, a pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e.V. 1979 óta jutalmazza ezzel a díjjal a kiemelkedő műanyag termékeket.

uvex pheos cx2
Sajtóközlemények
Bővebben a pro-K Award díjról

uvex pheos cx2, a 2016-os Red Dot Product Design Award nyertese

Az uvex pheos cx2 kiemelkedő teljesítményét már számos vizsgálat visszaigazolta. Magával ragadó formatervéről többek között a 2016-os Red Dot Product Design Award díj elhódítása tanúskodik.

uvex pheos cx2
Sajtóközlemények
Bővebben a Red Dot Product Design Award díjról

Az évszázad márkája – az uvex astrospec 2.0 a Stars 2016 nyertese

Az „Évszázad márkái” sorozat keretében kiosztott „Stars 2016” díjazottai közé az uvex safety group cégcsoportot és annak egyik legfontosabb termékcsaládját, a munkavédelmi szemüvegeket is beválasztották.  A különböző iparágak legismertebb és legerősebb német márkáit bemutató kézikönyvet a „Deutsche Standards” kiadó jelenteti meg háromévente.

„Nagyon örülünk az elismerésnek! Ez is igazolja a márka kommunikációjába fektetett erőforrásokat, és arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is célirányosan ezen az úton haladjunk előre,” fejezte ki örömét Stefan Brück, az uvex safety group ügyvezető igazgatója a „Stars 2016” berlini díjátadója kapcsán.

Miután az uvex síszemüvegeket már 2010-ben beválasztották az „Évszázad márkái” közé, a nagynevű testület ítészei úgy döntöttek, hogy az uvex munkavédelmi szemüvegekhez tartozó uvex astrospec 2.0 modellt szintén elismerésben részesítik.

uvex astrospec 2.0
Sajtóközlemények

uvex u-sonic, a 2015-ös iF Design Award nyertese

A 2015-ös iF Design Award díjat az uvex u-sonic kosárszemüvege nyerte el. A szemüveg egyesíti a szem környékének maximális mértékű védelmét a hatékony szellőzéssel és a kiváló illeszkedéssel, és nem okoz kellemetlen benyomódásokat – amit a verseny zsűrije is meggyőzőnek talált.

uvex u-sonic
Sajtóközlemények
Bővebben az iF Design Award díjról

 

uvex astrospec 2.0, a 2014-es Red Dot Product Design Award nyertese

Kiemelkedő tervezési minőségének köszönhetően az uvex astrospec 2.0 munkavédelmi szemüveg nyerte el a 2014-es Red Dot Product Design Award díjat.

uvex astrospec 2.0
Bővebben a Red Dot Product Design Award díjról

 

uvex pheos, a 2013-as German Design Award nyertese

Az uvex pheos védőszemüveget ismét díjjal jutalmazták: a 2013-as German Design Award zsűrije e termékünket találta a verseny legkiemelkedőbbjének.

uvex pheos
Bővebben a German Design Award díjról

 

uvex pheos, a 2013-as iF Product Design Award nyertese

A 2013-as iF Product Design Award díjat az uvex pheos védőszemüveg számára ítélték oda. 

uvex pheos
Bővebben az iF Product Design Award díjról

uvex i-3, a 2012-es Les Trophées Expo Protection nyertese

Az Év terméke kitüntetésen kívül az uvex i-3 védőszemüveg 2012-ben a francia Les Trophées díjat is elnyerte.

uvex i-3

A 2011-es év 100 legkiemelkedőbb újítójának egyike

2011-ben az uvex Arbeitsschutz GmbH társaságot az „Eyewear” szemvédelmi üzleti ágazatával beválasztották a 100 leginnovatívabb németországi kis- és középvállalkozás közé. Ezenfelül egy pontosan meghatározott innovatív folyamat gondoskodott arról, hogy a vállalat az „Innovatív folyamatok és szervezetek” kategóriában az 1. helyre állhasson. 

Tovább az uvex védőszemüvegekhez

 

uvex i-3, a 2013-as German Design Award Special Mention díjazottja

2013-ban az German Design Award díj zsűrije két különböző uvex védőszemüveget is elismerésben részesített: Az uvex pheos díja mellett az uvex i-3 a Special Mention díjazottak tervezési díját nyerte el.

uvex i-3
Bővebben a German Design Award díjról