Kitüntetett lábvédelem

Az uvex biztonsági lábbelijeit és bakancsait többek között a következő kitüntetésekkel és díjakkal ismerték el:

uvex 2, a Plus X Award „2017 legjobb terméke” díjának nyertese

Újabb modellek, újabb díjak: Az uvex 2 biztonsági lábbelikből álló termékcsaládunk tovább öregbíti díjnyertes termékeink hírnevét!

uvex 2
Sajtóközlemények
Tudjon meg többet a Plus X Award díjról

uvex sportsline, a 2018-as German Design Award nyertese

Könnyed, elegáns és rugalmas – élmény benne minden egy lépés. Sportos megjelenésbe csomagolt biztonság. A German Design Award zsűrijének tagjait elsősorban a termék könnyedebb felhasználási területeken, így például a logisztika, a kézműipar és a könnyűipar terén bizonyított alkalmassága győzte meg.

uvex sportsline
Sajtóközlemények
Tudjon meg többet a German Design Award díjról

Az uvex 2 2016-ban és 2017-ben a Plus X Award 7 lehetséges kategóriájából 5-ben is győzedelmeskedett

Az uvex 2 biztonsági lábbelik ismét ékesen bizonyították, hogy teljesítik a jelmondatukban foglalt ígéretet: „Pushing the Limits – a határok újraértelmezése”. A Plus X Award zsűrije minőségi tanúsítvánnyal ismerte el az uvex 2 sorozat innovatív tulajdonságait, kiemelkedő minőségét, dizájnját, funkcionalitását és ergonómiáját. Ezzel egy független szakértői zsűri már egymást követően harmadik alkalommal ismerte el a meggyőző uvex 2 termékkoncepciót, amely egyéni védőeszközei páratlanok a piacon.

uvex 2
Sajtóközlemények
Bővebben a Plus X Award díjról

uvex 2, a 2016-os iF Gold Award nyertese

Első alkalommal nyeri el az uvex safety group egy terméke az iF Gold Award nemzetközi díjat. A zsűri az uvex 2 biztonsági lábbeli termékcsalád S3 változatát ismerte el. A több mint 5000 jelöltből mindössze 75 terméknek ítélte oda a zsűri az IF Design Award rangos díját.

uvex 2
Sajtóközlemények
Bővebben az iF Design Award díjról

uvex 2, a 2016-os German Design Award Special nyertese

A 2015-ben az A+A szakkiállításon bemutatott uvex 2 biztonsági lábbeli termékcsalád a 2016-os German Design Award Special Mention díjazottja. Mindez az S3 sorozatú bakancsok és félcipők kifejlesztését is jelentősen meghatározta.

uvex 2

uvex 1 x-tended support, a 2015-ös German Design Award nyertese

A Red Dot Product Design Award díj 2013-as elnyerését követően az uvex 1 x-tended support biztonsági lábbeli a 2013-as Focus Open ezüstdíját és a Német Szövetségi Köztársaság 2014-es formatervezési nagydíját is elnyerte.

uvex 1

uvex 1 x-tended support, a 2013-as Focus Open verseny ezüstérmese

Az Európai Bizottság által adományozott uniós ökocímke kitüntetésen kívül uvex 1 x-tended support modellünk a Red Dot Product Design Award díját és a Focus Open ezüstérmét is elnyerte. 

uvex 1

uvex 1 x-tended support, a 2013-as Red Dot Design Award nyertese

Az Európai Bizottság által adományozott uniós ökocímke kitüntetésen kívül uvex 1 x-tended support modellünk a Red Dot Product Design Award díját és a Focus Open ezüstérmét is elnyerte. 

uvex 1